Maretele maimute

scrisa de Will Self

Maretele maimute de Will Self Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Maretele maimute 7 lei *
Maretele maimute 7.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Will Self
Traducator (i): Ciprian Siulea
Numar de pagini: 472 pagini
ISBN: 978-973-46-0617-7
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Dupa o noapte absolut obisnuita, adica stropita din belsug cu whisky si condimentata cu droguri, pictorul Simon Dykes descopera ca lumea s-a schimbat radical. Prietena lui, Sarah, s-a transformat intr-un cimpanzeu. Si, spre surprinderea lui Simon, acelasi lucru s-a intamplat si cu restul omenirii. Simon, traind cu impresia ca este „om”, e internat de urgenta intr-un azil de nebuni, unde ajunge in atentia plina de interes profesional a lui Zack Busner, un cimpanzeu alfa cu doctorat in psihologie si o cariera medicala si mediatica infloritoare. De succesul pe care il va repurta tratand acest caz cu totul deosebit depinde daca Zack Busner va deveni cu adevarat una dintre maretele maimute...

„Daca Maretele maimute pare sa contravina conceptiei traditionale despre literatura, acest lucru nu se intampla fara un motiv bine intemeiat. Self are reputatia unui satirist nemilos, inzestrat cu o neintrecuta virtuozitate in manipularea vocabularului nevrozelor contemporane. Cultivand cu mare arta provocarea atat in viata privata, cat si in cea publica, a reusit sa polarizeze atitudinea cititorilor din Marea Britanie si din strainatate la cele doua extreme ale spectrului: critica acerba rezervata iconoclastilor si, respectiv, adeziunea inflacarata.” (The New York Times)

„O piatra aruncata fara mila in lacul cu ape linistite al prozei britanice contemporane.“ (New Statesman)

„Un roman halucinant, care izbuteste performanta remarcabila de a modifica pe vecie perspectiva cititorului asupra lumii.” (The Guardian)


Carti similare cu Maretele maimute

Dumnezeu călătorește întotdeauna incognito

Dumnezeu călătorește...

de Laurent Gounelle

mai mult
Kyrie lex

Kyrie lex

de Flavia Teoc

mai mult
Soloviov si Larionov

Soloviov si Larionov

de Evgheni Vodolazkin

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!