Vox. Tăcerea poate fi asurzitoare

scrisa de Christina Dalcher

Vox. Tăcerea poate fi asurzitoare de Christina Dalcher Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Vox. Tăcerea poate fi asurzitoare 26.09 lei *
Vox. Tăcerea poate fi asurzitoare 28.99 lei *
Vox. Tăcerea poate fi asurzitoare 28.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Christina Dalcher
Numar de pagini: 415 pagini
ISBN: 9786060062226
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Doctorița Jean McClellan este un neurolingvist care și-a petrecut cea mai mare parte a vieții căutând un tratament pentru afazia Wernicke. Însă acum își duce zilele într-o tăcere impusă, limitându-se la un număr prestabilit de cuvinte zilnice.

Mișcarea Pură, cu respectul ei față de rolurile tradiționale de gen bazat pe învățăturile Bibliei, a pus în mișcare acest regim draconic; bărbații aflați la putere au crescut miza jocului. Când fratele președintelui suferă un atac de cord, Jean este recrutată pentru a accelera căutarea leacului pentru afazie. Răsplata ei? O pauză de la rațiile zilnice de vorbit pentru ea și pentru fiica ei și asigurări că legile privind tăcerea forțată vor fi curând abolite. Dar, după cum va descoperi curând, doctorița McClellan este doar un pion într-un joc mult mai mare, unul care nu caută să vindece afazia, ci să o inducă. Publicul vizat? Toate femeile.


Carti similare cu Vox. Tăcerea poate fi asurzitoare

Nu-stiu-cate-zile

Nu-stiu-cate-zile

de Stoian G. Bogdan

mai mult
Femeia în fața oglinzii

Femeia în fața oglinzii

de Eric-Emmanuel Schmitt

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!