Str. revolutiei nr. 89

scrisa de Dan Lungu, Lucian Dan Teodorovici

Str. revolutiei nr. 89 de Dan Lungu, Lucian Dan Teodorovici Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Str. revolutiei nr. 89 6.9 lei *
Str. revolutiei nr. 89 19.97 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Dan Lungu, Lucian Dan Teodorovici
Numar de pagini: 224 pagini
ISBN: 978-973-46-1542-1
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Volum coordonat si prefatat de Dan Lungu si Lucian Dan Teodorovici

La douazeci de ani de la Revolutie, douazeci de texte ale unor autori provenind din zone culturale diferite – literatura, teatru, coregrafie, jurnalistica etc. – ilustreaza o istorie subiectiva a momentului decembrie 1989. De la relatarea amanuntita a celebrului miting care a marcat inceputul sfarsitului dictaturii pana la analiza in oglinda a asteptarilor de atunci si a situatiei de acum, povestirile parcurg toata gama de atitudini si trairi prin care am trecut cu totii atunci.

Str. Revolutiei nr. 89 merita sa fie parcursa chiar si numai pentru a ne simti din nou cu douazeci de ani mai tineri si entuziasti, sau pur si simplu naivi, patetici si emotionati, asa cum ne-am manifestat atunci. Iar pentru cei care nu au trait acele momente, e o buna ocazie sa afle „cum a fost”.

Texte semnate de Georg Aescht, Radu Aldulescu, Liviu Antonesei, Ion Barbu, Matei Bejenaru, Jan Willem Bos, Gigi Caciuleanu, Magda Cirneci, Laure Hinckel, Toni Grecu, Norman Manea, Solomon Marcus, Ioan T. Morar, Maia Morgenstern, Dan Perjovschi, Ion Pop, Ion Sapdaru, Andrei Serban, Cristina Topescu, Matei Visniec.


Carti similare cu Str. revolutiei nr. 89

Cronicile vulpii

Cronicile vulpii

de Paul Slayer Grigoriu

mai mult
Inventiile mele

Inventiile mele

de Nikola Tesla

mai mult
Ac/dc maximum rock&roll

Ac/dc maximum rock&roll

de Murray Engleheart, Arnaud Durieux

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!