Nu exista tara pentru batrani

scrisa de Cormac McCarthy

Nu exista tara pentru batrani de Cormac McCarthy Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Nu exista tara pentru batrani 100 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Cormac McCarthy
Traducator (i): Radu Pavel Gheo
Numar de pagini: 304 pagini
ISBN: 978-973-46-1722-7
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Un autor distins cu premiul Pulitzer, un roman care a rescris definitia westernului, un film castigator a patru premii Oscar.

Nu exista tara pentru batrani este o carte usor de citit, dar greu de uitat: o poveste cu o intriga alerta, care nu le ofera personajelor nici o sansa, iar cititorilor nici o pauza de respiratie. Debutand cu o tranzactie ratata in urma careia desertul texan se populeaza cu cateva cadavre, un transport de droguri si doua milioane de dolari, sirul de evenimente de o violenta egalata numai de Tarantino in zilele lui bune se indreapta spre un deznodamant sumbru, o oda funebra pe tema degradarii morale a legendarului Vest american.

„Nu exista tara pentru batrani a lui Cormac McCarthy combina atmosfera lui Faulkner si imaginatia lui Tarantino intr-un cocktail exploziv.” (The Globe and Mail)

„Cormac McCarthy este, fara nici o indoiala, cel mai mare scriitor american in viata, iar acest roman, care trebuie citit si pastrat pentru totdeauna in minte, e un cantec de jale avand ca tema coruptia insinuata in vietile noastre, teroarea care mocneste la granitele celor doua Americi.” (Houston Chronicle)


Carti similare cu Nu exista tara pentru batrani

Dupa-amiaza albastra

Dupa-amiaza albastra

de William Boyd

mai mult
Casa

Casa

de Feodor Abramov

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

NightChild
Recenzii: 1
Carti citite: 155