Un gentleman la Moscova

scrisa de Amor Towles

Un gentleman la Moscova de Amor Towles Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Un gentleman la Moscova 35.99 lei *
Un gentleman la Moscova 40.99 lei *
Un gentleman la Moscova 44.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Amor Towles
Traducator (i): Dana Ionescu
Numar de pagini: 552 pagini
ISBN: 978-606-43-0400-1
Anul aparitiei: 2018
Descriere: Este anul 1922. Contele Rostov nu se caieste ca e aristocrat si un tribunal bolsevic il condamna la arest la domiciliu. Pentru bonomul erudit care nu a lucrat niciodata, celebrul hotel Metropol de la Moscova devine si domiciliu, si loc de munca. Si viata lui trece strivita de decenii crude si tulburi din viata Rusiei, iar cititorul il insoteste pe contele sarmant in lumea veche si in lumea noua, unde nimic nu mai e la fel.
Roman al unui sfarsit dureros si al unui inceput inevitabil, Un gentleman la Moscova este povestea cuceritoare a unui invins care, paradoxal, invinge dezumanizarea fara sa iasa dintr-un hotel.

„Ce minune ca intr-o vreme ca a noastra romanul acesta asa de fin construit se desfasoara cu eleganta din lumea veche!“ - The Washington Post

In curand intr-un serial cu Kenneth Branagh in rolul principal


Carti similare cu Un gentleman la Moscova

Eseu despre orbire

Eseu despre orbire

de Jose Saramago

mai mult
Tony & Susan

Tony & Susan

de Austin Wright

mai mult



Recenzii

abookaffair abookaffair pe 2019-04-14 14:12:06 Rating:

n mintea mea, aceasta carte ar fi trebuit sa fie viata unui gentleman din inalta societate si dedesubturile ei, precum si scena cumva culturala din Moscova.

Deja ma vedeam devorand-o intr-un weekend, mai ales ca aparea peste tot si mai era si laudata. Spoiler alert: Nu a fost asa. Am tras de mine sa o termin si mi-a luat cam doua saptamani, nu pot sa spun ca am simtit atat...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!