Harun si marea de povesti

scrisa de Salman Rushdie

Harun si marea de povesti de Salman Rushdie Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Salman Rushdie
Traducator (i): Dana Craciun
Numar de pagini: 264 pagini
ISBN: 978-973-46-0880-5
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Aparut in 1990, Harun si Marea de Povesti ne ofera istoria micului Harun Khalifa si a familiei sale, in special a tatalui sau, Rasid Khalifa, povestitor de profesie. Asemenea unei povesti din O mie si una de nopti transpuse in contemporaneitate, romanul amesteca, asemenea unui puzzle, carti hazlii si desene animate, Razboiul stelelor si chiar inscriptii de pe panourile care marginesc autostrazile Kashmirului.

„O poveste comica, vie, plina de imaginatie... Din aceasta Mare de Povesti isi trage Salman Rushdie seva scrierilor sale.” (The New York Times Book Review)

„Harun si Marea de Povesti nu este doar o carte pentru cei care iubesc o poveste buna. E dovada vie a unui adevarat geniu literar.” (Stephen King)

„Harun si Marea de Povesti va deveni o carte clasica; pastrati-o cu grija, spre a o lasa mostenire nepotilor vostri. Veti afla in ea nu doar mirajul celor O mie si una de nopti, ci si ecouri din Alice in Tara Minunilor, Vrajitorul din Oz ori Cartile Junglei.” (The Times)


Carti similare cu Harun si marea de povesti

Cartea noptilor

Cartea noptilor

de Sylvie Germain

mai mult
Posibilitatea unei insule

Posibilitatea unei insule

de Michel Houellebecq

mai mult
Pastorala americana

Pastorala americana

de Philip Roth

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

ioanaledac
Recenzii: 0
Carti citite: 44

iris88
Recenzii: 9
Carti citite: 146

Adelydda
Recenzii: 57
Carti citite: 145