Harun si marea de povesti

scrisa de Salman Rushdie

Harun si marea de povesti de Salman Rushdie Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Salman Rushdie
Traducator (i): Dana Craciun
Numar de pagini: 264 pagini
ISBN: 978-973-46-0880-5
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Aparut in 1990, Harun si Marea de Povesti ne ofera istoria micului Harun Khalifa si a familiei sale, in special a tatalui sau, Rasid Khalifa, povestitor de profesie. Asemenea unei povesti din O mie si una de nopti transpuse in contemporaneitate, romanul amesteca, asemenea unui puzzle, carti hazlii si desene animate, Razboiul stelelor si chiar inscriptii de pe panourile care marginesc autostrazile Kashmirului.

„O poveste comica, vie, plina de imaginatie... Din aceasta Mare de Povesti isi trage Salman Rushdie seva scrierilor sale.” (The New York Times Book Review)

„Harun si Marea de Povesti nu este doar o carte pentru cei care iubesc o poveste buna. E dovada vie a unui adevarat geniu literar.” (Stephen King)

„Harun si Marea de Povesti va deveni o carte clasica; pastrati-o cu grija, spre a o lasa mostenire nepotilor vostri. Veti afla in ea nu doar mirajul celor O mie si una de nopti, ci si ecouri din Alice in Tara Minunilor, Vrajitorul din Oz ori Cartile Junglei.” (The Times)


Carti similare cu Harun si marea de povesti

Catunul

Catunul

de William Faulkner

mai mult
Tarantula

Tarantula

de Bob Dylan

mai mult
Dedesubt este infernul

Dedesubt este infernul

de Claire Castillon

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

non_trial
Recenzii: 0
Carti citite: 13

Adelydda
Recenzii: 57
Carti citite: 145

ioanaledac
Recenzii: 0
Carti citite: 44