Ispasire

scrisa de Ian McEwan

Ispasire de Ian McEwan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ispasire 0 lei *
Ispasire 33.02 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Ian McEwan
Traducator (i): Virgil Stanciu
Numar de pagini: 480 pagini
ISBN: 978-973-46-0948-2
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Romanul sta la baza unei ecranizari de exceptie, in regia lui Joe Wright, cu Keira Knightley, James McAvoy si Vanessa Redgrave in rolurile principale.

Debutand ca o cronica de familie, romanul Ispasire este, de fapt, o meditatie despre locul scriitorului in lume si despre modul in care acesta poate afecta vietile altora prin felul in care intelege sa caute „adevarul”. Adolescenta fiind, protagonista cartii, Briony Tallis, isi da seama ca vrea sa abandoneze lumea himerelor pentru a scrie despre oamenii din jur si despre viata reala, dar simtul sau exagerat al ordinii si justitiei o impinge spre un act social gresit, de pe urma caruia vor avea de suferit cei dragi ei. La batranete, ajunsa o scriitoare de succes, Briony va medita la consecintele faptei sale, pentru a carei ispasire si-a dedicat intreaga viata. Dar Ispasire este, totodata, si un excelent roman istoric, McEwan reusind sa creeze pagini antologice despre dezastrul de la Dunkerque si rezistenta eroica a londonezilor in timpul Blitzkrieg-ului din 1940.


Carti similare cu Ispasire

Iubirea celorlalti

Iubirea celorlalti

de Henry Bonnier

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Jo.hanna
Recenzii: 5
Carti citite: 91

roxella
Recenzii: 0
Carti citite: 55

mirab3lla
Recenzii: 0
Carti citite: 49