Vis febril

scrisa de Samanta Schweblin

Vis febril de Samanta Schweblin Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Vis febril 12.54 lei *
Vis febril 13.93 lei *
Vis febril 19.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Samanta Schweblin
Numar de pagini: 128 pagini
ISBN: 9786063334696
Anul aparitiei: 2019
Descriere: O tânără pe nume Amanda se află pe patul de moarte într-un dispensar de țară. Un băiat, David, este lângă ea. Ea nu e mama lui. El nu e copilul ei. Împreună, recompun o poveste tulburătoare despre suflete sfărâmate și despre puterea și disperarea unei familii.
Vis febril este un coșmar care se întrepătrunde cu realitatea, o poveste de dragoste, dar și o adevărată pildă de viață.

Una dintre cele mai proaspete voci ale literaturii de expresie spaniolă, Samanta Schweblin scrie o poveste extraordinară și hipnotică, menită să ne țină captivi și să ne poarte în tenebrele unui univers imaginar șocant.

Frații Grimm și Franz Kafka fac o vizită în Argentina în povestea plină de umor negru a Samantei Schweblin, a unor oameni care par că au căzut într-o realitate alternativă. - J.M. Coetzee

Un mecanism narativ implacabil, în măsură să-l țină pe cititor captiv, cu sufletul la gură, un adevărat șoc electric pe care nici un citator nu-l poate evita. - El Mundo


Carti similare cu Vis febril

Gradina raiului

Gradina raiului

de Ernest Hemingway

mai mult
Ierusalim

Ierusalim

de , Goncalo M. Tavares

mai mult
Patrula djinnilor

Patrula djinnilor

de Deepa Anappara

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!