Cainii negri

scrisa de Ian McEwan

Cainii negri de Ian McEwan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cainii negri 19.97 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Ian McEwan
Traducator (i): Virgil Stanciu
Numar de pagini: 248 pagini
ISBN: 973-46-0209-8
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Cainii negri este, poate, cel mai politic dintre romanele lui McEwan. Cartea este construita pe mai multe paliere, tratand in principal angoasele, dilemele, ezitarile intelectualului contemporan confruntat cu spectrele trecutului plin de oroare al lumii in care traieste. Romanul este o superba meditatie asupra modurilor diferite in care oamenii reactioneaza in contact cu tenebrele istoriei.

„Cainii negri este un adevarat studiu al nobletei fragile a spiritului uman in confruntarea sa cu oroarea si irationalul.” (The Washington Post Book World)

„Un roman impecabil realizat, despre felul in care reactionam in fata violentei. Ne pune in situatia de a alege intre diverse viziuni asupra evenimentelor, obligandu-ne in acelasi timp sa ne examinam atitudinea fata de arta si viata atunci cand au loc evenimente groaznice.” (Boston Globe)


Carti similare cu Cainii negri

Hotul de carti

Hotul de carti

de Markus Zusak

mai mult
Grimus

Grimus

de Salman Rushdie

mai mult
Furia ingerilor

Furia ingerilor

de Sidney Sheldon

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

aniela
Recenzii: 20
Carti citite: 125