Noaptea trecuta la Chateau Marmont

scrisa de Lauren Weisberger

Noaptea trecuta la Chateau Marmont de Lauren Weisberger Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Noaptea trecuta la Chateau Marmont 24.5 lei *
Noaptea trecuta la Chateau Marmont 28.66 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Lauren Weisberger
Traducator (i): Madalina Andrei
Numar de pagini: 468 pagini
ISBN: 978-973-46-1863-7
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Lauren Weisberger este autoarea bestsellerului international Diavolul se imbraca de la Prada, un roman tradus in aproape treizeci de limbi, a carui ecranizare i-a adus actritei Meryl Streep un Glob de Aur.

In cel mai recent roman al sau, Lauren Weisberger abordeaza cu subtilitate si umor teme de actualitate precum pretul succesului in societatea contemporana si efectele dezastruoase ale faimei asupra relatiilor de cuplu, descriind peripetiile amuzante prin care trece o pereche proaspat casatorita, a carei fericire incepe sa se clatine sub presiunea celebritatii capatate peste noapte. Brooke si sotul ei duc o viata vesela si multumita in New York, insa lucrurile iau o intorsatura dramatica in momentul in care cariera de muzician a lui Julian incepe sa ia avant – cei doi se vad tot mai rar din cauza plecarilor lui in turnee, se trezesc hartuiti fara incetare de paparazzi si ajung sa descopere ca intimitatea incantatoare a relatiei lor a disparut. Captivant si tulburator, romanul lui Lauren Weisberger este o poveste despre gustul amar al celebritatii.

„Intr-o societate obsedata de celebritate precum cea in care traim, Lauren Weisberger ne ajuta sa descoperim nebanuitul pret al succesului.” (Publishers Weekly)

„Iata un minunat antidot pentru dependenta de televizor. Noaptea trecuta la Chateau Marmont propune un scenariu: ce s-ar intampla daca, fara sa vrei, ai deveni vedeta peste noapte?” (Entertainment Weekly)

„Cand toti sunt atenti pe scena, putini mai au timp sa se gandeasca la ce se intampla in spatele ei, la comedia din lumea reala. Cartea lui Lauren Weisberger este, din aceasta perspectiva, un adevarat manual de psihologie a cuplurilor.” (People)


Carti similare cu Noaptea trecuta la Chateau Marmont

Te iubesc

Te iubesc

de Catherine Siguret

mai mult
Ca ea nu e nimeni

Ca ea nu e nimeni

de Kristin Billerbeck

mai mult
Poti sa tii un secret?

Poti sa tii un secret?

de Sophie Kinsella

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!