Unde sunt? > Acasa > Carti > Chick lit > Celebutantele

Celebutantele

scrisa de Amanda Goldberg, Ruthanna Hopper

Celebutantele de Amanda Goldberg, Ruthanna Hopper Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Celebutantele 3.99 lei *
Celebutantele 5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Amanda Goldberg, Ruthanna Hopper
Traducator (i): Raluca Cimpoiasu
Numar de pagini: 304 pagini
ISBN: 978-973-689-315-5
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Celebutante = „cea mai noua rasa de la Hollywood – persoane faimoase pentru numele de familie pe care-l poarta, fizicul beton, hainele de firma, conducerea in stare de ebrietate si casetele personale cu partide de sex (...) iti trebuie ceva talent ca sa manipulezi mass media si sa-ti ridici un imperiu de milioane de dolari bazat exclusiv pe imagine.“ (Amanda Goldberg, Ruthanna Hopper)

Lola Santisi, fiica unei megacelebritati distinse cu Oscar, ea insasi o celebritate in genul lui Paris Hilton, are o pasiune nebuna pentru lumea plina de stralucire a Hollywoodului: e actorholica (se indragosteste instant de orice actor), dar se trateaza cu sedinte la psiholog si meditatii yoga, n-are nici o cariera, dar incearca din toate cate putin, e nebunatica, dar timida si nesigura pe ea. insa, la un moment dat, se hotaraste sa isi gaseasca propriul drum. si, inarmata cu ambitie si pantofi Louboutin, se angajeaza in cea mai crancena batalie care se poate da in Cetatea Filmului: incearca sa convinga o supervedeta sa poarte la Oscar rochia unui tanar designer necunoscut, dar genial, Julian Tennant, cel mai bun prieten al ei gay. Din pacate, toate sperantele Lolei atarna de Olivia Cutter, o actrita narcisista, care vorbeste despre sine numai la parsoana a treia si are un munte de fite. Va reusi Lola sa-si aduca prietenul in atentia presei pe Covorul Rosu al Oscarurilor, sa-si gaseasca iubirea adevarata si sa le demonstreze tuturor ca happy ending-ul exista si in realitate?

„Toate personajele din roman - de la actrita nominalizata la Oscar, care vorbeste despre sine numai la persoana a treia, la ocupantul primului loc in topul Celor Mai Sexy Barbati din Emisfera - sunt inspirate din realitate. si cele mai multe episoade pe care le-am povestit in carte chiar s-au intamplat... Partea amuzanta va fi ca fiecare cititor sa ghiceasca cine se ascunde in spatele fiecarui personaj.“ (Amanda Goldberg, Ruthanna Hopper)


Carti similare cu Celebutantele

Regina gafelor

Regina gafelor

de Meg Cabot

mai mult
Nu-s genul asta de fata!

Nu-s genul asta de fata!

de Catherine Alliott

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!