Unde sunt? > Acasa > Carti > Chick lit > Tenis cu diavolul

Tenis cu diavolul

scrisa de Lauren Weisberger

Tenis cu diavolul de Lauren Weisberger Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Tenis cu diavolul 40.46 lei *
Tenis cu diavolul 44.95 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Lauren Weisberger
Traducator (i): Simona Dumitriu
Numar de pagini: 464 pagini
ISBN: 978-973-46-7918-8
Anul aparitiei: 2019
Descriere: Charlotte „Charlie” Silver a fost dintotdeauna un copil cuminte. Se remarcă devreme în lumea tenisului, antrenată de tatăl ei, un jucător de primă clasă la rândul lui, şi ajunge repede unul dintre juniorii de top. Când părăseşte universitatea pentru a intra în circuitul profesionist, Charlie pătrunde în lumea celor mai buni sportivi, concurând fără milă pentru turnee internaţionale şi pentru paginile revistelor mondene. Ea zboară în jurul lumii, joacă meciuri caritabile la bordul iahturilor luxoase, păşeşte pe covorul roşu la petrecerile organizate pentru sportivi – toate astea în timp ce încearcă să-şi urmărească adevărata ţintă. În acest roman cuceritor despre viaţa starurilor din tenis care se antrenează fără oprire, într-o lume obsedată de postări pe Instagram, Charlie trebuie să descopere secretul de a împăca dorinţa de a învinge cu presiunile unei societăţi mereu în căutare de senzaţional.

„Iubitorii de tenis vor urmări cu plăcere scenele de turneu. Fanii lui Lauren Weisberger vor întâmpina o protagonistă care învaţă să-şi stăpânească destinul chiar în vâltoarea trăirilor în care-şi urmăreşte visul. Toate iubitoarele de ficţiune vor găsi în Tenis cu diavolul lectura de vacanţă perfectă.” (Booklist)

„Lauren Weisberger descrie personajele din high life ca nimeni altcineva.” (Glamour.com)

„Dacă eşti în căutarea unui roman alert, cu personaje ca rupte din tumultuoasa viaţă reală, atunci ai găsit autorul potrivit.” (The Washington Post)


Carti similare cu Tenis cu diavolul

Eu cu sora mea mai mica

Eu cu sora mea mai mica

de Jennifer Weiner

mai mult
Fetele din west end

Fetele din west end

de Jenny Colgan

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!