Razbunarea se imbraca de la Prada

scrisa de Lauren Weisberger

Razbunarea se imbraca de la Prada de Lauren Weisberger Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Razbunarea se imbraca de la Prada 24.47 lei *
Razbunarea se imbraca de la Prada 27.96 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Lauren Weisberger
Traducator (i): Dora Fejes
Numar de pagini: 456 pagini
ISBN: 978-973-46-4199-4
Anul aparitiei: 2014
Descriere: Continuarea bestsellerului Diavolul se imbraca de la Prada

Lauren Weisberger este autoarea bestsellerului Diavolul se imbraca de la Prada, carte tradusa in patruzeci de limbi, care a inspirat in 2006 celebra pelicula cu acelasi titlu, cu Meryl Streep si Anne Hathaway in rolurile principale.

In Razbunarea se imbraca de la Prada, au trecut aproape zece ani de la intamplarile ce-au facut-o celebra pe Andy Sachs, din Diavolul se imbraca de la Prada. Andy este editor principal la The Plunge, revista pentru mirese pe care a intemeiat-o alaturi de... Emily, cea care-i fusese dusmanca declarata si care i-a devenit cea mai buna prietena. Miracol? Prilejuri de entuziasm si multumire? Casatorita cu Max Harrison si intrata astfel intr-una din cele mai renumite familii din Manhattan, Andy realizeaza insa ca nimic nu este ceea ce pare. Inca este marcata de Miranda si niciodata n-ar fi crezut ca toate eforturile ei de a-si construi o viata noua o vor aduce iar in atmosfera groaznica din care a scapat cu greu in urma cu zece ani, direct in calea diavolului insusi...

„Concentreaza-te asupra ta: fa ce vrei, cand vrei, fara sa-ti bati capul cu lucrurile pe care altii le vor de la tine.” (Lauren Weisberger)

„La fel de celebra precum Sex and the City, de la care imprumuta minunata stralucire, Razbunarea se imbraca de la Prada vine dupa mai bine de zece ani de la prima carte a lui Lauren Weisberger, care a inspirat un film cu mare succes de casa.” (Hello)


Carti similare cu Razbunarea se imbraca de la Prada

Incredibil de sexy

Incredibil de sexy

de Linda Francis Lee

mai mult
Povesti cu si despre femei

Povesti cu si despre...

de Michelle Jackson, Juliet Bressan

mai multRecenzii

MissValery MissValery pe 2014-10-12 13:15:29 Rating:

Personajele pe care le-am indragit - sau nu, dupa caz - s-au intors. Andy, Emily, Alex, Colin, Nigel, "tocatoarele" si Miranda Prestly, diavolita cea tot timpul stilata, au parte de noi aventuri in "Razbunarea se imbraca de la Prada", continuarea bestsellerului "Diavolul se imbraca de la Prada", de Lauren Weisberger, cartea cu care a inceput toata...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

iris88
Recenzii: 9
Carti citite: 146

PaulyPinky
Recenzii: 1
Carti citite: 31

MissValery
Recenzii: 91
Carti citite: 157