Omul care iubea pescarusii

scrisa de Osho

Omul care iubea pescarusii de Osho Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Omul care iubea pescarusii 23.78 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Mix
Autor (i): Osho
Numar de pagini: 432 pagini
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Cuprinde 12 povestiri initiatice din marile traditii ale intelepciunii, povestiri comentate de Osho.

Osho nu mai are nevoie de nici o prezentare si celor ce doresc sa afle mai multe detalii despre viata si învataturile acestui filozof de origine indiana, le recomandam, cu multa caldura, sa citeasca cartea "Autobiografia unui mistic nonconformist"

"Oamenii sunt cei care dau semnificatie vietii. Acesta este rostul miturilor. Un om nu este altceva decât un animal capabil sa creeze povestiri. Oamenii inventeaza tot felul de istorioare, unele minore, despre sotia vecinului, iar altele majore, despre Dumnezeu..."

"Miturile confera semnificatie vietii. Desi nu par altceva decat simple povestioare dragute, ele ne ajuta sa traim, sa calatorim prin aceasta lume. Toti oamenii au nevoie de ele, cu exceptia câtorva alesi, care au ajuns deja la destinatie. Miturile creeaza o atmosfera umana in jurul oamenilor; fara ele, lumea ar parea impietrita."

"Iubiti povestile. Ele nu isi reveleaza misterele decat in fata celor care le iubesc. Si va asigur ca ascund foarte multe mistere. Oamenii au ascuns in ele tot ce au descoperit vreodata. Asa se explica de ce Iisus vorbea numai in parabole, de ce Buddha nu inceta sa le spuna povesti cu talc adeptilor sai."


Carti similare cu Omul care iubea pescarusii

Prostituția României

Prostituția României

de Luca Dinulescu

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!