Cartea intelegerii

scrisa de Osho

Cartea intelegerii de Osho Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Mar
Autor (i): Osho
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Calea catre libertate este plina de intrebari si nesiguranta. Este posibil sa stim cu adevarat cine suntem noi? Au vietile noastre un scop, sau suntem doar accidentali? Cu ce intentionam sa contribuim? Ce intentionam sa devenim, sa cream si sa impartasim?

In "Cartea intelegerii", Osho, unul dintre cei mai provocatori gânditori ai timpului nostru, ne invita sa intelegem lumea noastra si pe noi insine intr-un fel nou si radical. Primul pas catre întelegere, spune el, este de a pune întrebari si a ne indoi de tot ceea ce am fost invatati sa credem.

Toata viata noastra ni s-au inmanat asa-zise adevaruri de nenumarate alte persoane - credinte pe care am invatat sa le acceptam fara motiv. Numai prin punerea sub semnul intrebarii a credintelor, presupunerilor si prejudecatilor noastre, putem începe sa descoperim propria noastra voce unica si sa vindecam divizarile dinlauntrul si dinafara noastra.

Odata ce descoperim sinele nostru autentic, putem cuprinde toate aspectele experientei umane - de la calitatile pamantesti, iubitoare de placeri care caracterizeaza pe Zorba Grecul, pana la calitatile tacute, veghetoare, ale lui Gautama Buddha. Putem deveni intregi si trai cu integritate, capabili sa raspundem cu creativitate si compasiune la divizarile religioase, politice, si culturale care afecteaza in mod curent societatea noastra.

In aceasta opera innoitoare, Osho identifica, slabeste, si in cele din urma ajuta la dezlegarea nodurilor fricii si neintelegerii care ne restrictioneaza - lasandu-ne liberi pentru a descoperi si crea propria noastra cale individuala catre libertate.


Carti similare cu Cartea intelegerii

Astrologie natala (brihat jataka)

Astrologie natala...

de Varahamihira

mai mult
Știința Fericirii

Știința Fericirii

de Harald W. Tietze

mai mult
Tabloid

Tabloid

de Dan-Silviu Boerescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!