Psihologia ezotericului

scrisa de Osho

Psihologia ezotericului de Osho Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Psihologia ezotericului 26.97 lei *
Psihologia ezotericului 29 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Mix
Autor (i): Osho
Numar de pagini: 228 pagini
ISBN: 973-8471-85-6
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Publicata initial sub titlul Revolutia Interioara, cartea vorbeste exact despre acest aspect.

Continand transcrierea conferintelor tinute de el la inceputul anilor 1970 in fata unui grup destul de mic de discipoli, cartea incepe sa vorbeasca despre psihologie exact de acolo de unde a ajuns cu descoperirile stiinta occidentala a psihologiei.

Aici apar pentru prima oara traditionalele expresii: Sexul, iubirea, rugaciunea: trei pasi catre divin ori Saltul in gol: misterul meditatiei.

Osho ne spune inca de la inceput ca procesul natural si automat al evolutiei se sfarseste odata cu omul. Omul este ultimul produs al evolutiei inconstiente. Odata cu el incepe evolutia constienta.

Vestea buna este ca fiinta umana poate evolua din punct de vedere spiritual, vestea proasta este ca suntem resposabili pentru evolutia nostra si fiecare alegere pe care o facem (chiar si alegerea de a nu alege nimic) ne apropie sau ne indeparteaza de idealul spiritual catre care aspiram.


Carti similare cu Psihologia ezotericului

Jocul vieții și cum să-l joci

Jocul vieții și cum...

de Florence Scovel Shinn

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!