Cand pantofii ti se potrivesc

scrisa de Osho

Cand pantofii ti se potrivesc de Osho Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cand pantofii ti se potrivesc 20.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Mix
Autor (i): Osho
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Cand pantofii ti se potrivesc este o carte ce va ocupa un loc special in biblioteca dumneavoastra deoarece va vorbeste despre cele mai pretioase invataturi taoiste intr-un mod foarte clar si proaspat.

Osho reuseste in aceasta cartea sa prezinte invataturile orientale intr-un mod accesibil mintii occidentale. Pe masura ce creste capacitatea noastra de a intelege conditionarile mintii noastre , creste si capacitatea noastra de a transcende mintea...

Cartea scoate in evidenta intelesul adinc al citorva celebre parabole taoiste insa daca doriti sa folositi la maxim cartea, inainte de a citi ce spune Osho, faceti-va un pic de timp si urmariti sa gasiti propria explicatie asupra parabolelor prezentate.

Osho reuseste si in aceasta carte sa prezinte invataturile orientale (in acest caz pe cele ale lui Chuang Tzu) intr-un mod accesibil mintii occidentale. Pe masura ce creste capacitatea noastra de a intelege conditionarile mintii nostre, creste si capacitatea nostra de a transcende mintea.


Carti similare cu Cand pantofii ti se potrivesc

Zen adevarat

Zen adevarat

de Taisen Deshimaru

mai mult
Femei invizibile

Femei invizibile

de Caroline Criado Perez

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!