Calea perfecta

scrisa de Osho

Calea perfecta de Osho Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Calea perfecta 13.11 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Mix
Autor (i): Osho
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Intr-o zi fierbinte din vara anului 1964, un grup de oameni interesati de meditatie s-au adunat in India, la poalele dealurilor din Rajasthan pentru a asista la raspandirea primelor seminte ale unei invataturi revolutionare ce va influenta viata a milioane de oameni din intreaga lume.

"Vreau sa participati la extazul pe care eu il experimentez ca urmare a trezirii mele spirituale" spunea Osho in primele discursuri, care mai tarziu au devenit prima lui carte publicata.

" Iertati-ma daca va perturb somnul si dispersez ceata visurilor voastre" ...

Cu blindetea, compasiunea si intelepciunea specifice unui maestru care stie pentru ca a experimentat starea de "Trezire spirituala", reuseste sa exprime ceea ce el stie, pentru a se face inteles de cei care inca nu au experimentat-o insa sunt dornici sa ajunga la acest stadiu.

Aceasta carte este o introducere provocatoare in extraordinara viziune asupra umanitatii pe care a avut-o Osho, viziune care continua si in zilele noastre sa inspire oamenii din intreaga lume, oameni care doresc sa descopere meditatia, relaxarea si transformarea spirituala facind in acelasi timp fata provocarilor pe care viata de zi cu zi le ridica in fata lor.


Carti similare cu Calea perfecta

Manual de stil

Manual de stil

de Dana Budeanu

mai mult
Gramatica are suflet

Gramatica are suflet

de Violeta Ieremie

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!