Farmacie pentru suflet

scrisa de Osho

Farmacie pentru suflet de Osho Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Farmacie pentru suflet 20.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Mix
Autor (i): Osho
Numar de pagini: 256 pagini
Anul aparitiei: 2003
Descriere: "Corpul este lampa, iar Dumnezeu este flacara sa. Lampa este celebrata, dar numai datorita luminii. Daca flacara dispare, cine ar mai putea celebra corpul?" afirma inteleptul indian Osho, in cartea "Farmacie pentru suflet".Oamenii au incercat dintotdeauna sa descopere fericirea, de aici si preocuparea lor excesiva pentru corpul fizic. Pentru unii a devenit aproape o obsesie a-si depasi limitele propriului trup, pentru a arata "bine". Sunt oameni care au atins deja acest obiectiv. Ei au descoperit ca fericirea salasluieste in interiorul lor. Dar nu au cautat-o prin masaje, saune sau exercitii fizice istovitoare, ci prin iubire, meditatie si rugaciune. Au descoperit astfel ca, trupul este templul divinitatii dinlauntrul lor.

"Corpul este lampa, iar Dumnezeu este flacara sa. Lampa este celebrata, dar numai datorita luminii. Daca flacara dispare, cine ar mai putea celebra corpul?" afirma inteleptul indian Osho, in cartea "Farmacia sufletului". Citind cartea, va veti imbogati cu o colectie de noi metode de meditatie si sfaturi, menite pentru a promova starea de bunastare in toate aspectele vietii. Aceasta colectie este extrasa din sutele de invataturi transmise pe cale orala de catre Osho, oamenilor de diferite varste si categorii sociale, precum si din invataturile secrete ale scolilor spirituale traditionale de Yoga, Tao, Sufism, Buddhism si Tantra.

Metodele si tehnicile alese sunt prezentate intr-un limbaj simplu si prietenos, iar comentariile sunt poetice, pline de umor si intelepciune.

Cartea este utila atat avansatilor in arta meditatiei cat si novicilor aflati in cautarea unei directii in viata.


Carti similare cu Farmacie pentru suflet

Mama care educă singură

Mama care educă singură

de Ileana Vasilescu

mai mult
Cum să te inventezi. Viața secretă din creierul adolescenților

Cum să te inventezi....

de Sarah-Jayne Blakemore

mai mult
TED Talks. Ghidul oficial TED pentru vorbit în public

TED Talks. Ghidul...

de Chris Anderson

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!