Iubirea se construieste in doi

scrisa de Steve Biddulph, Shaaron Biddulph

Iubirea se construieste in doi de Steve Biddulph, Shaaron Biddulph Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas
Autor (i): Steve Biddulph, Shaaron Biddulph
ISBN: 1795000000000
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Editia a II-a

"E de o mie de ori mai buna ca Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus", s-a spus despre aceasta carte socotita "clasica" - prima editie a aparut in 1988 -, ce a salvat, se pare, sute de mii de casnicii din toata lumea.

Autorii, care au revazut editia de fata, aducand-o la zi pentru secolul XXI, ne invata cum sa ne mentinem cuplul, fie el marital sau nu, (pana cand moartea ne va desparti), bucurandu-ne din plin de relatia cu partenerul si de copiii nostri.

Acest tel simplu in aparenta nu se obtine usor. (La inceput iubirea e o binecuvantare, daca nu un noroc. Apoi devine o realizare.) Iubirea, cred autorii acestei carti intitulate, cu un joc de cuvinte intraductibil in romaneste, The Making of Love, este de fapt o constructie.

Constructia in doi a iubirii va fi mai putin anevoioasa daca ne vom lasa ghidati de autorii acestui bestseller: un cuplu (casatorit) de specialisti in terapia familiei si in educatia copilului, bine cunoscuti atat in Australia natala, cat si in multele tari ale lumii in care au tinut conferinte adresate marelui public.


Carti similare cu Iubirea se construieste in doi

Curajul de a nu fi pe placul celorlalţi

Curajul de a nu fi pe...

de Ichiro Kishimi, Fumitake Koga

mai mult
Contagios. Cum se răspândesc ideile

Contagios. Cum se...

de Jonah Berger

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!