Arthur & george

scrisa de Julian Barnes

Arthur & george de Julian Barnes Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Arthur & george 6 lei *
Arthur & george 7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Julian Barnes
Traducator (i): Virgil Stanciu
Numar de pagini: 672 pagini
ISBN: 978-973-569-969-7
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Arthur si George n-ar fi avut niciodata de ce sa se intalneasca: origini si studii diferite, caractere la mii de ani distanta – unul plin de imaginatie, energic si erudit, celalalt rezervat, grav, singuratic. Cu toate acestea...

Victima unei teribile erori judiciare, incarcerat timp de mai multi ani si eliberat apoi fara explicatii si fara sa fie declarat nevinovat, George, pentru a deslusi misterul, apeleaza la Arthur, la vremea aceea unul dintre cei mai celebri englezi – creatorul personajului Sherlock Holmes.

Dincolo de intriga politista, Julian Barnes face o excelenta analiza a societatii victoriene.

„Arthur a intarziat la intalnirea cu George Edalji de la Grand Hotel, Charing Cross; l-au retinut niste probleme la banca. Acum intra iute in foaier si-si roteste ochii in jur. Nu-i e greu sa-si identifice invitatul, care il asteapta: unica fata tuciurie, vazuta din profil, e a unui barbat asezat la nici patru metri departare. Arthur e gata sa parcurga cei cativa pasi si sa-si ceara scuze, dar ceva il tintuieste locului.”

Acest ceva va avea o importanta capitala in povestea lui George, reala, caci s-a petrecut in Anglia sfarsitului de secol XIX.


Carti similare cu Arthur & george

Samuraiul

Samuraiul

de Shusaku Endo

mai mult
Homo faber

Homo faber

de Max Frisch

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Andrei J
Recenzii: 8
Carti citite: 44

aniela
Recenzii: 20
Carti citite: 125