Padurea norvegiana

scrisa de Haruki Murakami

Padurea norvegiana de Haruki Murakami Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Padurea norvegiana 13.97 lei *
Padurea norvegiana 15.96 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Haruki Murakami
Traducator (i): Angela Hondru
Numar de pagini: 352 pagini
ISBN: 973-681-633-8
Anul aparitiei: 2004
Descriere: „Subtila, fermecatoare, profunda si foarte sexy – iata reteta unui bestseller din care s-au vandut numai in Japonia peste patru milioane de exemplare.” (Publishers Wekly)

„Padurea norvegiana” (1987) are ca leitmotiv melodia „Norwegian Wood” a formatiei Beatles, care il insoteste pe personajul principal, Toru Watanabe, pe tot parcursul rememorarii unor evenimente dureroase petrecute cu optsprezece ani in urma. Un roman despre dragoste si mai ales moarte, in care multi dintre eroii lui Murakami isi gasesc salvarea.


Carti similare cu Padurea norvegiana

Miezul noptii in gradina binelui si a raului

Miezul noptii in...

de John Berendt

mai mult
Hristos rastignit din nou

Hristos rastignit din nou

de Nikos Kazantzakis

mai mult
Rezervatia puskin

Rezervatia puskin

de Serghei Dovlatov

mai mult



Recenzii

Anca Zaharia Anca Zaharia pe 2016-11-03 11:15:12 Rating:

Spoiler alert!

Nu l-am citit pe Murakami până acum pentru că aveam impresia că-l citește toată lumea, or eu sunt o specială care își selectează atent lecturile din oferta obscurității librăriilor și site-urilor de pe la noi. Cam ca un hipsterel, așa. Pentru că o perioadă – nu chiar lungă – am crezut cu tărie că în obscuritate e calitatea și am căutat doar asta. Mi-am...

Citeste mai mult

cornelia.popa cornelia.popa pe 2016-06-10 06:37:51 Rating:

Deseori se întâmplă să asociem momente din viață sau chiar persoane cu unele melodii și ori de câte ori le ascultăm să depănăm amintiri. Așa i se întâmplă și lui Watanabe, mereu își aduce aminte de tinerețea lui zbuciumată atunci când ascultă Pădurea norvegiană, cunoscuta melodie a celor de la The Beatles.

Spun tinerețe zbuciumată pentru că moartea prietenului său cel mai bun, Kizuki,...

Citeste mai mult

Silvia1988 Silvia1988 pe 2013-01-19 14:52:29 Rating:

Am descoperit aceasta carte prin librariile on-line iar dupa ce am luat-o de pe raftul virtual, n-am mai putut s-o las din mana, desi ma aflam in sesiune. Experienta lecturii a fost pur si simplu minunata, cu atat mai mult cu cat autorul s-a inspirat in crearea ei din muzica uneia dintre formatiile mele preferate.
Povestea a fost foarte apropiata de forul meu interior si...

Citeste mai mult

Andrei J Andrei J pe 2013-01-03 13:25:51 Rating:

Pădurea norvegiană a lui Murakami este genul de carte care nu mi-aş fi dorit să aibe o finalitate, ataşamentul faţă de personajele acribic creionate de maestrul alienării şi a singurătăţii, fiind mult prea puternic.
Acest bildungsroman începe cu Toru Watanabe, care trecut de vârsta juneţii, îşi rememorează firul vieţii prin prisma iubirilor, anxietăţilor şi a dezamăgirilor trăite în...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135

aniela
Recenzii: 20
Carti citite: 125

alinuta
Recenzii: 0
Carti citite: 53