1q84 (i)

scrisa de Haruki Murakami

1q84 (i) de Haruki Murakami Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
1q84 (i) 21.09 lei *
1q84 (i) 23.1 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Haruki Murakami
Traducator (i): Iuliana Oprina, Florin Oprina
Numar de pagini: 400 pagini
ISBN: 978-973-46-2006-7
Anul aparitiei: 2011
Descriere: O tanara coboara pe scara de urgenta a unei autostrazi suspendate. Intentioneaza sa ucida un om. In alta parte a metropolei, un profesor de matematica e de acord sa rescrie romanul unei fete dislexice. Fara s-o stie, cei doi se cauta, iar actiunile lor declanseaza o adevarata avalansa de evenimente, pentru ca la Murakami povestile simple nu sunt niciodata simple. In spatele realitatii banale se ascund intotdeauna tenebre periculoase, iar trecutul nu se lasa nici rescris, nici uitat cu usurinta. Tanara ucigasa si profesorul de matematica descopera treptat ca au starnit din umbra forte colosale care ameninta insusi destinul lumii. Romanul poate fi citit ca o poveste de dragoste, dar in acelasi timp este o meditatie asupra fanatismului si asupra violentei pe care acesta o provoaca. Nu in ultimul rand, 1Q84 ridica o intrebare asupra existentei libertatii, indiferent de formele ei de expresie.

„Prin povestile lui simple, vioaie, inteligente, adevarate fictiuni postmoderne, uneori mai serioase, alteori mai rarefiate decat romanele lui Pynchon, Murakami ofera cititorului sau o varietate culturala mereu surprinzatoare.” (The Washington Post)

„In romane, ca si in viata, Haruki Murakami este intr-o perpetua cautare a eului. Firul calauzitor al acestei cautari epopeice este o constiinta narativa sinuoasa, discreta, bland interogativa.” (The New York Times Book Review)


Carti similare cu 1q84 (i)

Agentia de detective nr. 1

Agentia de detective...

de Alexander McCall Smith

mai mult
Calatorie in jamaica

Calatorie in jamaica

de Simon Vestdijk

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

anna
Recenzii: 0
Carti citite: 126

Sorin 22
Recenzii: 0
Carti citite: 152

kidu24
Recenzii: 1
Carti citite: 96