Panza de paianjen

scrisa de Cella Serghi

Panza de paianjen de Cella Serghi Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Panza de paianjen 8.34 lei *
Panza de paianjen 14 lei *
Panza de paianjen 20 lei *
Panza de paianjen 32.3 lei *
Panza de paianjen 40 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Cella Serghi
Numar de pagini: 416 pagini
ISBN: 978-973-675-600-9
Descriere: Cella Serghi este Margaret Mitchell a noastra. Aceeasi forta epica, aceeasi curgere a personajului, acelasi tip de feminitate care lupta si trebuie sa invinga. Cine nu isi aminteste ultima pagina din Pe aripile vantului, cator cititoare nu le-a slujit drept suport, drept lectie de viata? Un feminism cald care e mai mult un fel de solidaritate feminina...
Naturaletea, spontaneitatea scriiturii, conturarea personajului principal, atat de sincer si de cuceritor, capacitatea de-a face cititorul sa viseze si, nu in ultima instanta, succesul de public pentru o carte de dragoste, toate acestea inseamna ca avem de a face cu o carte de referinta. (Cleopatra Lorintiu)


Carti similare cu Panza de paianjen

Thelma

Thelma

de Marie Corelli

mai mult
Gemeni in dar

Gemeni in dar

de Cecile Fox

mai mult
Șapte scrisori

Șapte scrisori

de J.P. Monninger

mai mult



Recenzii

Adelydda Adelydda pe 2014-04-27 10:30:57 Rating:

O carte frumoasa, interesanta si usor de citit. Am citit-o acum cateva luni, gandindu-ma ca va fi o experienta inedita momentul cand voi parcurge aceasta carte. Si nu m-am inselat catusi de putin. Mi-a placut, am trait alaturi de Diana Slavu, am plans alaturi de ea sau am iubit aceleasi chipuri ca ea. Am gasit un personaj indragostit de apa marii, de lumina soarelui si...

Citeste mai mult

Silvia1988 Silvia1988 pe 2013-01-20 20:38:51 Rating:

Am citit “Panza de paianjen” la o varsta frageda. Atat de frageda incat inainte de a o reciti,in mintea mea nu se mai afla absolut nimic din ea, in afara de faptul ca imi placuse la nebunie.
Asadar am recitit-o pentru a-mi aduce aminte de ce am considerat-o printre cele mai misto carti din literatura romana.
Dupa ce am terminat-o a 2-a oara, am stiut ce mi-a...

Citeste mai mult

andreeatoma andreeatoma pe 2011-06-28 09:53:52 Rating:

Am descoperit relativ tarziu acesta exponenta de marca a literaturii romane- Cella Serghi. Nu mi-am imaginat ca voi avea in fata o scriere atat de distinsa si, poate, ar fi trebuit sa citesc aceasta carte mai tarziu, caci dupa ea, toate celelalte imi vor parea sterse. Pentru prima oara, cuvintele imi fug din minte... Acum, dupa ce am facut cunostinta cu scriitura Cellei Serghi,...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

andres pe 22.06.2011 14:45:01

Stiam eu! Pe mine m-a prins atat de tare, ca anul trecut am ajuns la Mangalia sa vad plaja de acolo... dar asta e alta poveste :)


andreeatoma pe 22.06.2011 10:51:07

Ai avut dreptate, m-a prins...


andres pe 21.06.2011 12:19:31

Mie mi-a placut in mod deosebit cartea asta, are ceva, nu stiu ce... Si daca iti place cum a inceput iti va placea cu siguranta si restul ;)


andreeatoma pe 21.06.2011 09:57:07

Am inceput si eu ieri aceasta carte, dar presimt ca nu o voi citi cu aceeasi viteza ca pe cele politiste. Insa din cele 40 de pagini citite, vad ca imi place.


Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Andrei Andreea
Recenzii: 5
Carti citite: 85

Mihaela27
Recenzii: 0
Carti citite: 26

Juels
Recenzii: 0
Carti citite: 134