Panza de paianjen

scrisa de Cella Serghi

Panza de paianjen de Cella Serghi Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Panza de paianjen 33.82 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Cartile Tango
Autor (i): Cella Serghi
Numar de pagini: 480 pagini
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Panza de paianjen, de Cella Serghi, este unul dintre cele mai frumoase romane de dragoste din literatura romana.

Glisand intre spatiul vrajit de la Balcic si tumultul Bucurestiului interbelic, eroina Diana Slavu isi traieste iubirile cu deznadejde si demnitate, luptandu-se sa evadeze din panza de paianjen a unei existente cenusii, marcate de apasarea saraciei si a inconsecventei celor din jur.

Orice fiinta care-a avut puterea sa-si urmareasca, cu ochi lucizi si uimiti, propria devenire, orice femeie care macar o clipa s-a simtit incorsetata de conditia sa stramba intr-o lume care nu mai are puterea sa-si asume raspunderile iubirii implinite se poate recunoaste in povestea superba de viata si de dragoste fara odihna a Dianei Slavu.

Interpreta deosebita a sufletului feminin, personajele sale au gasit o larga audienta în rândul publicului. Mai toate eroinele au un destin tulburator si captivant, sunt firi complexe, parcurg drumuri deosebite în afirmarea lor sociala. Dupa cum apreciaza critica literara, “ceea ce confera originalitate scrisului Cellei Serghi este viziunea realista a cartilor sale”.

Romanul Panza de paianjan a aparut cu o banderola pe care scria: “Liviu Rebreanu, Camil Petrescu si Mihail Sebastian au recomandat Editurii acest roman”. (Constanta Calinescu)


Carti similare cu Panza de paianjen

Peste cinci ani

Peste cinci ani

de Rebecca Serle

mai mult
Angelica si demonul

Angelica si demonul

de Anne & Serge Golon

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 286

Adelydda
Recenzii: 57
Carti citite: 145

Silvia Caraiman
Recenzii: 0
Carti citite: 8