Grădina cu lavandă

scrisa de Lucinda Riley

Grădina cu lavandă de Lucinda Riley Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Grădina cu lavandă 24.7 lei *
Grădina cu lavandă 41.46 lei *
Grădina cu lavandă 44.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Lucinda Riley
Traducator (i): Adina Ratiu, Gabriel Rațiu
Numar de pagini: 464 pagini
ISBN: 978-606-33-4680-4
Anul aparitiei: 2020
Descriere: Coasta de Azur, 1998: în sudul scăldat în soare al Franței, Emilie de la Martinières, ultima din familia de aristocrați cu același nume, moștenește casa în care s-a născut, de fapt un castel minunat, înconjurat de vii. Dar proprietatea este grevată de datorii uriașe – iar secretele pe care le ascunde sunt la fel de mari...

Paris, 1944: o tânără funcționară britanică, Constance Carruthers, este trimisă sub acoperire la Paris, într-o operațiune a serviciilor secrete britanice care are loc în punctul culminant al ocupației naziste. Despărțită de contactele ei din cadrul Rezistenței, Constance ajunge din greșeală la o familie de vază care, pe de o parte, are legături puternice cu armata germană, iar pe de alta, complotează pentru eliberarea Franței. Dar într-un oraș plin de colaboraționiști și rebeli, cea mai dificilă decizie a lui Constance va fi să-și dea seama cui îi poate încredința dragostea ei.

Emilie descoperă ce s-a întâmplat cu familia ei în timpul războiului și faptul că există o conexiune mult mai strânsă cu Constance decât ar fi crezut, iar castelul însuși îi poate dezvălui informațiile de care are nevoie ca să-și afle trecutul, prezentul și viitorul.

Acest roman, plin de intrigă și pasiune, vă este oferit de una dintre cele mai apreciate povestitoare ale zilelor noastre.

„Iată o carte care te prinde în mreje. Riley este talentată și se bucură de fiecare dată când poate descrie detaliile vieții aristocratice sau pitorescul zonelor rurale... Eroinele din Grădina cu lavandă se luptă să fie stăpâne pe situații pe care aparent nu le pot controla, dar aceasta este o trăsătură comună tuturor eroinelor lui Riley. Este o poveste despre secrete de familie, spionaj pe timp de război și modul în care se pierde și se câștigă loialitatea, o poveste perfectă pentru cei care apreciază ficțiunea istorică.“ - Booklist


Carti similare cu Grădina cu lavandă

Dom casmurro

Dom casmurro

de Joaquim Maria Machado De Assis

mai mult
Găsește puterea să mergi mai departe

Găsește puterea să...

de Agnès Martin-Lugand

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

buy cialis pills pe 13.12.2023 14:35:20

An intriguing discussion is worth comment. I do think that you ought to
write more about this topic, it may not be a
taboo matter but generally folks don't discuss such issues.
To the next! All the best!!


Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!