Unde sunt? > Acasa > Carti > Chick lit > Ex-ii anonimi

Ex-ii anonimi

scrisa de Lauren Henderson

Ex-ii anonimi de Lauren Henderson Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Lauren Henderson
Traducator (i): Aniela Iacoboschi
Numar de pagini: 432 pagini
ISBN: 973-46-0366-3
Anul aparitiei: 2006
Descriere: Romanul care te invata cum sa-ti tratezi dependenta de fostii iubiti!

Ex-ii anonimi este un roman inteligent si romantic despre natura iubirii si a obsesiei, dar mai ales despre imperceptibila diferenta dintre ele. Subiectul este aparent simplu: Davey descopera in dormitorul prietenei sale, Rebecca, un adevarat altar inchinat fostului ei iubit si o convinge sa-l insoteasca la intalnirile Alcoolicilor Anonimi, unde el insusi era membru. Sustinatorul moral al lui Davey, Jake, o va ajuta pe Rebecca sa isi constientizeze dependenta si sa accepte ajutorul celorlalti. Astfel, ia fiinta un grup de sapte membri care va functiona dupa un program special, cu douasprezece etape, pe principiul goethean al afinitatilor elective, avand ca scop precis redescoperirea dragostei si a increderii in sine. Lauren Henderson pune astfel publicului cititor o intrebare indrazneata: este sau nu iubirea un impresionant proces de autosugestie?


Carti similare cu Ex-ii anonimi

Viata mea pe net

Viata mea pe net

de Alexandra Ares

mai mult
Anti-lolita

Anti-lolita

de Emily Tanimura

mai mult



Recenzii

Astrid Astrid pe 2013-02-24 17:18:03 Rating:

In ciuda faptului ca au trecut mai mult de 4 ani de cand am citit aceasta carte si m-am chinuit destul de mult sa imi amintesc despre ce este, am decis totusi sa ii fac putina „reclama”, din moment ce este o lectura placuta, amuzanta, realista chiar, la fel ca majoritatea carticelelor din categoria chick lit.
„Ex-ii anonimi” de Lauren Henderson o are in centru pe Rebecca, o tanara...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Astrid
Recenzii: 2
Carti citite: 51

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289

anna
Recenzii: 0
Carti citite: 126