Unde sunt? > Acasa > Carti > Chick lit > Galerista

Galerista

scrisa de Wendy Holden

Galerista de Wendy Holden Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Galerista 4.99 lei *
Galerista 26.83 lei *
Galerista 31.98 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Wendy Holden
Traducator (i): Dan Sociu, Adina Oniciuc
Numar de pagini: 516 pagini
ISBN: 978-973-46-1865-1
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Wendy Holden este cunoscuta cititoarelor din Romania datorita romanelor Nevestele din Bath si Scoala pentru soti.

Scris in acelasi stil incarcat de ironie si dinamism cu care Wendy Holden si-a obisnuit cititorii din romanele anterioare, Galerista (2010) este o satira chick-lit la adresa opulentei si extravagantei din lumea artei contemporane, a falselor pretentii de rafinament ale artistilor, patronilor de galerii si colectionarilor, a grotescului exponatelor vandute cu preturi exorbitante la licitatii. Cu o mana sigura, autoarea urmareste povestile mai multor personaje care fac parte sau aspira sa patrunda in lumea artei si relatiile problematice ale acestora cu partenerii de cuplu, rezolvand tensiunile printr-o magistrala si neasteptata rasturnare de situatie. Personajele sale – artisti celebri si rebeli, curatori si patroni de galerii de arta, pictori aspiranti si cantareti de rock ratati – sunt pitoresti, amuzante si, inainte de toate, credibile.

„Sexul si snobismul transpuse intr-o viziune contemporana, iata una dintre surprizele Galeristei.” (Saga)

„Wendy Holden este o scriitoare geniala: are un formidabil simt al umorului, stie cum sa dozeze dialogurile si sa-si puna personajele in cele mai imposibile situatii.” (Daily Mail)

„Satira cu care ne-a obisnuit Wendy Holden are in Galerista o nou infatisare, mai ascutita, plina de surprize.” (Guardian)


Carti similare cu Galerista

Ma dau in vint dupa cumparaturi

Ma dau in vint dupa...

de Sophie Kinsella

mai mult
Iubit de imprumut

Iubit de imprumut

de Emily Giffin

mai mult
Ca$ual

Ca$ual

de Oksana Robski

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

anna
Recenzii: 0
Carti citite: 126