Fetita prietenei mele

scrisa de Dorothy Koomson

Fetita prietenei mele de Dorothy Koomson Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Fetita prietenei mele 9.87 lei *
Fetita prietenei mele 29.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Dorothy Koomson
Traducator (i): Stefania Tarcomnicu
Numar de pagini: 540 pagini
ISBN: 978-973-46-0805-8
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Fetita prietenei mele (2006) este cel de-al treilea si cel mai apreciat roman al sau de pana acum, o carte in egala masura amuzanta si emotionanta despre prietenie, tradare, iertare si moarte, dar si despre dificultatile adoptiilor interrasiale. Cand Kamryn Matika, o tanara de culoare, descopera ca logodnicul sau a inselat-o cu prietena ei cea mai buna, blonda si dragalasa Adele Brannon, ba mai urmeaza sa aiba si un copil, decide sa rupa orice legatura cu ei si sa nu-i mai vada niciodata. Dar cand Adele ii scrie din spital ca s-o anunte ca nu mai are mult de trait si s-o roage s-o adopte pe fiica ei, Tegan, Kamryn se vede nevoita sa-si revizuiasca drastic optiunile. Cu o slujba solicitanta si o viata sociala bogata, o fetita de cinci ani este ultimul lucru care-i lipseste. Este Kamryn pregatita sa devina mama, mai ales ca Tegan ii aduce aminte de cel mai dureros episod din existenta ei? Si, daca da, este Tegan pregatita sa o accepte? Impreuna, vor porni intr-o aventura care le va ajuta sa se cunoasca nu doar una pe cealalta, ci si fiecare pe sine in moduri pe care nu le-ar fi prevazut niciodata.

„Inca de la primele pagini, radeam printre lacrimi: in Fetita prietenei mele, Dorothy Koomson scrie despre probleme cat se poate de serioase, cum ar fi prietenia, moartea, tradarea si iertarea, intr-un mod in acelasi timp emotionant si plin de un umor cald.” (Adele Parks)

„O carte cu scene pe cat de miscatoare, pe atat de amuzante – o poveste impresionanta.” (Closer)


Carti similare cu Fetita prietenei mele

Gossip girl

Gossip girl

de Cecily Von Ziegesar

mai mult
Perfect (micutele mincinoase 3)

Perfect (micutele...

de Sara Shepard

mai mult
Fetele de inghetata

Fetele de inghetata

de Dorothy Koomson

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

MissValery
Recenzii: 91
Carti citite: 157

Nicole
Recenzii: 7
Carti citite: 92