Festinul ciorilor

scrisa de George R.R. Martin

Festinul ciorilor de George R.R. Martin Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Festinul ciorilor 99.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): George R.R. Martin
Traducator (i): Laura Bocancios, Silviu Genescu
Numar de pagini: 840 pagini
ISBN: 978-606-579-257-9
Anul aparitiei: 2011
Descriere: Finalist al premiilor Hugo si Locus
George R.R. Martin este, de departe, cel mai bun autor de literatura fantasy de amploare. Festinul ciorilor este cel mai fericit prilej sa-l consideram un "Tolkien al Americii". - Lev Grossman, Time

In Festinul ciorilor Martin a pus aceeasi patima si aceeasi umanitate din volumele anterioare ale seriei. Romanul imbogateste cu o multime de detalii povestea care se desfasoara pe mai multe planuri. [...] Cititorii care stiu la ce sa se astepte de la acest scriitor vor vedea ca el oferta, in volumul de fata, o trecere necesara, credibila si adecvata la urmatorul roman din serie.
SF Reviews

Al patrulea volum din saga Cantec de gheata si foc de George R.R. Martin, Festinul ciorilor continua o poveste pasionanta, cu urzeli greu de deslusit si varsari de sange. La vremuri grele, dupa un razboi de proportii inimaginabile, setea de putere suprema, obtinuta cu orice pret, declanseaza lupte ingrozitoare, din care numai ciorile pot iesi invingatoare.


Carti similare cu Festinul ciorilor

Eric

Eric

de Terry Pratchett

mai mult
Gradinile lunii

Gradinile lunii

de Steven Erikson

mai multRecenzii

skartzone skartzone pe 2013-05-08 21:27:40 Rating:

“Festinul Ciorilor” este a patra parte a seriei fantasy “Cantec de gheata si foc” scrisa de George R. R. Martin. Aceasta carte a reprezentat, cel putin pentru mine, o intrerupere a ritmului cu care m-am obisnuit. “Iuresul Sabiilor” aduce cate un final satisfacator pentru fiecare personaj; acesta continua sa dea nastere curiozitatii, insa nici pe departe la fel de intens ca „Urzeala...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

NightChild
Recenzii: 1
Carti citite: 155

killer4life
Recenzii: 0
Carti citite: 34

ionela.dandea
Recenzii: 0
Carti citite: 55