Cavalerul celor Sapte Regate

scrisa de George R.R. Martin

Cavalerul celor Sapte Regate de George R.R. Martin Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cavalerul celor Sapte Regate 24.95 lei *
Cavalerul celor Sapte Regate 35.93 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): George R.R. Martin
Numar de pagini: 368 pagini
ISBN: 978-606-579-808-3
Anul aparitiei: 2015
Descriere: Cu o suta de ani inainte de Urzeala Tronurilor, doi eroi nebanuiti cutreierau Westerosul...

Cavalerul celor Sapte Regate, cartea de povestiri care anticipeaza Urzeala Tronurilor.

Pentru toti fanii seriei Cantec de gheata si foc si ai serialului Urzeala Tronurilor, editura Nemira publica in exclusivitate volumul Cavalerul celor Sapte Regate. Acesta raspunde dilemelor si curiozitatilor cititorilor pasionati de seria Cantec de gheata si foc si de lumea extraordinar de complexa construita de George R.R. Martin. Actiunea din nuvele are loc cu un secol inainte de evenimentele din seria cunoscuta si sunt cu totul inedite, avand loc in epoca in care dinastia Targaryenilor controleaza Tronul de Fier. Inca mai traiesc oameni care au vazut dragonii zburand deasupra oraselor distruse. Iar Westerosul e plin de intrigi regale, rivalitati, dar si de eroi. Inainte de Tyrion Lannister si Podrick Payne, au fost Dunk si Egg. Un tanar si naiv dar curajos cavaler, sir Duncan cel Inalt isi intrece rivalii cel putin prin statura, daca nu prin experienta. Alaturi de el se afla varianta lui in miniatura, un baiat pe nume Egg, al carui nume adevarat (ascuns de toti cei pe care-i intalnesc) este Aegon Targaryen. Desi eroi mai neverosimili nu se gasesc in tot Westerosul, cei doi au in fata lor aventuri extraordinare, in mijlocul intrigilor regale, al raufacatorilor si al celor inebuniti dupa putere.

Cu peste 160 de ilustratii realizate de Gary Gianni, Cavalerul celor Sapte Regate e un volum obligatoriu pentru fanii Urzeala Tronurilor.


Carti similare cu Cavalerul celor Sapte Regate

Atingerea umbrei - academia vampirilor 3

Atingerea umbrei -...

de Richelle Mead

mai mult
Dune - casa atreides

Dune - casa atreides

de Kevin J. Anderson, Brian Herbert

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!