Lumina ce se stinge

scrisa de George R.R. Martin

Lumina ce se stinge de George R.R. Martin Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Lumina ce se stinge 18.45 lei *
Lumina ce se stinge 18.5 lei *
Lumina ce se stinge 26.94 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): George R.R. Martin
Traducator (i): Ruxandra Toma
Numar de pagini: 512 pagini
ISBN: 978-606-579-401-6
Anul aparitiei: 2012
Descriere: O planeta se stinge, indepartandu-se de stelele vecine si indreptandu-se spre teritoriul frigului, al intunericului si al mortii. Odata cu ea, vor pieri paisprezece orase. Iar eroul, parasit de iubita, nu mai gaseste sensul vietii.

George R.R. Martin a scris un roman al disparitiei si al temerilor. Lumina ce se stinge dezvaluie o scriitura rafinata, pusa la lucru intr-o fictiune ce-si rasplateste cu asupra de masura cititorul.

„Lumina ce se stinge mi-a spulberat iluziile despre ce este si ce poate face fictiunea, despre puterea imaginatiei.“ - Michael Chabon

Un space-opera de neuitat, romanul de debut al lui George R.R. Martin infatiseaza o viziune provocatoare asupra noptii eterne. In Lumina ce se stinge palpita o lume in care coabiteaza mai multe culturi, unde prada si vanatorul isi schimba adesea rolurile.


Carti similare cu Lumina ce se stinge

Al 8-lea kreisset

Al 8-lea kreisset

de Violeta Balan

mai mult
Four. O antologie Divergent

Four. O antologie...

de Veronica Roth

mai multRecenzii

bogdan.balostin bogdan.balostin pe 2015-11-24 12:26:09 Rating:

Romanul de debut al lui G. R.R. Martin împletește teme precum melancolia și onoarea într-nu roman științifico-fantastic cu o tentă poetică. Și se vede asta încă de la copertă, de la titlul care în original (engleză) este „The dying of the light”. De ce spun asta? Pentru că această „moarte a luminii” este o sintagmă apărută în poemul celebru lui Dylan Thomas regăsit într-o...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Sory_Luciano
Recenzii: 11
Carti citite: 207

bogdan.balostin
Recenzii: 31
Carti citite: 14