Votati cartea lunii iunie, luna copilului etern

de / May 6th, 2014 / 110 vizualizari

Votati cartea lunii iunieIn luna iunie va invitam sa fiti din nou copii. Va invitam de pe acum, pentru ca stiti voi, suntem cu un pas inaintea timpului si ne pregatim urmatoarele lecturi. Luna iunie ne-a fost mereu o fereastra catre perioada magica a copilariei, ne-am intors an de an printre cartile acelea frumoase care ne-au fermecat candva.

Am primit si in acest an propunerile voastre, recomandari de carti pe care le-ati citit, carti pe care oricine ar trebui sa le citeasca si, de ce nu, sa le reciteasca. Una dintre acestea va fi cartea lunii iunie. Voi veti decide care!

Iata propunerile:

Alice in tara minunilor, de Lewis Carroll
Micul Print, de Antoine De Saint-Exupery
Povestea fara sfarsit, de Michael Ende
Povesti neterminate, de J.R.R. Tolkien

Pana la finalul acestei luni va asteptam in club sa votati una dintre cele patru titluri. Vrem sa stim care este cartea pe care ati citit-o, care credeti ca trebuie neaparat sa fie citita si merita titlul de cartea lunii. Va asteptam in club. Voturile voastre vor decide care va fi cartea lunii iunie!

Cum votati? Simplu: intrati in club, va logati in contul vostru si acordati votul uneia dintre cele patru titluri propuse. Va puteti chema si prietenii pentru a oferi cartii preferate cat mai multe voturi.

 Vreau sa votez acum!

# # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare