Propuneri de lectura pentru suflete tinere

de / May 7th, 2014 / 98 vizualizari

teen readsTeen lit – sau, pe romaneste, literatura pentru adolescenti- este un gen literar tot mai cautat in ultima vreme, dupa cum bag de seama. Editurile se intrec in titluri care de care mai atractive, in incercarea lor de a cuceri publicul tanar,  pretios si pretentios in acelasi timp.

E drept ca noi am cam depasit varsta adolescentei, daca stam sa judecam dupa ceea ce scrie in buletin. Insa, daca e sa tinem cont insa de varsta pe care o avem in suflet, ne incadram numai bine in publicul tinta. Si, ca sa fim sincere pana la capat, ne-au mai trecut cateva carti teen lit prin mana pe care le-am citit cu mare placere. Asa ca ne dorim sa repetam experienta, mai ales ca avem de unde alege.

Dar, ca sa ne putem decide, avem nevoie de cat mai multe propuneri din partea voastra. Daca pentru iunie v-am cerut sa redeveniti copii, in iulie mai crestem putin, dar ne oprim la o varsta la fel de frumoasa. Care sa fie cartea teen lit a lunii iulie? De voi depinde. Daca titlul la care v-ati gandit nu este de gasit pe site, trimiteti un mail sau apasati pe Propune carte, in partea stanga. In schimb, daca volumul pe care doriti sa il recomandati este deja pe site, apasati pe butonul Propune aceasta carte de sub volumul respectiv.

Spor la citit, suflete tinere (dar nu ne uitati cu propunerile)!

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare