Votati cartea lunii februarie cu dragoste!

de / January 4th, 2015 / 187 vizualizari

vot1 - 2015

In articolul anterior va anuntam cartea lunii. Astazi va invit la vot. Luna aceasta vom decide care este cartea pe care o vom citi luna viitoare. Si, ca sa ne asortam cu rosul lui februarie, tema aleasa este una foarte draga noua: “februarie cu dragoste”. Va fi un februarie cald, fierbinte chiar, prin prisma cartilor care ne vor tine companie.

Am primit cu drag recomandarile voastre. Patru dintre cartile propuse au intrat in competitia pentru cartea lunii. Oare care dintre ele va fi cartea lunii februarie?

Iata propunerile:

Amor la Paris, de Juliette Sobanet
Slam. Din dragoste pentru Layken, de Colleen Hoover
Delicatete, de David Foenkinos
Sub aceeasi stea, de John Green

Anul a inceput cu o carte “must read” si va continua cu una plina de iubire. Pe unele dintre cartile propuse le-ati citit, de altele ati auzit. Una dintre ele va primi votul vostru si voi veti decide care. Indiferent ca le-ati citit sau nu, va invitam sa o alegeti pe cea care vreti sa stea o luna intreaga in fruntea tuturor, sa poarte titlul de cartea lunii februarie. Va invitam sa ne lasati impresiile voastre mai jos, in comentarii, si apoi sa votati aici.

Cum votati? Simplu: intrati in club, va logati in contul vostru si acordati votul uneia dintre cele patru titluri propuse. Va puteti chema si prietenii pentru a oferi cartii preferate cat mai multe voturi.

Vreau sa votez acum!

# # # # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

voteaza cartea lunii ianuarie 2021

Vot

Votează cartea lunii Ianuarie 2021

de / December 12th, 2020

A fost un an ciudat. A fost bun, a fost mai puțin bun. A fost un an al surprizelor, al dorului de familie și de prieteni, anul în care bucuriile au venit din lucrurile mărunte. Am ajuns, poate, să apreciem...

Citeste mai mult