Cartea lunii ianuarie 2015: Prea multa fericire

de / January 2nd, 2015 / 174 vizualizari

prea-multa-fericire

La multi ani, dragilor! Iata-ne in ianuarie, un ianuarie alb, un ianuarie plin de promisiuni. Am auzit ca va fi un an minunat, aceasta este promisiunea care doresc sa se implineasca. De asemenea, ianuarie este luna cartilor care trebuie citite neaparat. Stiti voi, tema propunerilor a fost “carti must read” si iata ca, in urma voturilor acordate de voi, cartea lunii ianuarie este Prea multa fericire scrisa de Alice Munro. Este cea care trebuie citita acum, la inceput de an.

Eroii celor zece povestiri indura pierderi, socuri, dezamagiri, revelatii neplacute despre propriul caracter si totusi merg mai departe, pentru ca acesta este sensul vietii. Undeva, prin intunericul in care inainteaza, ei simt stralucirea intensa a fericirii, fie ca este vorba despre fericirea trecuta, despre cea care ar fi putut fi sau despre cea care ii asteapta.

Cu o voce narativa unica, Alice Munro se strecoara in labirintul intunecos al sufletului uman, dezvaluind secrete si incordari interioare indescifrabile din exterior.

Ati citit cartea lunii? Dar alte carti scrise de Alice Munro. Eu am inceput Prea multa fericire si o recomand cu drag. Este o carte despre viata, despre alegeri si speranta. Nu va spun mai multe, va las sa descoperiti singuri lumea autoarei. Mai mult, Alice Munro a fost premiata cu Nobel pentru literatura in 2013. Merita toata atentia noastra, nu-i asa?

Daca ati scris o recenzie a acestei carti, ne-o puteti impartasi pe site, aici >>

PS. Daca nu aveti cartea Prea multa fericire, o puteti comanda de pe Elefant.ro aici, Libris.ro aici sau Librarie.net aici.

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Postul precedent

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare