instagram

Un InstaGram de inspirație

de / July 24th, 2017 / 292 vizualizari

Facebook a murit, trăiască Instagram! Nu vreau să generalizez, acest lucru este valabil doar în lumea mea fericită și, prin urmare, imaginară, unde Instagram este o sursă de inspirație de nădejde: aici am găsit recomandări de locuri minunate și de lecturi numai bune de adăugat pe lista mea de cărți de citit.

Plănuiți un city break într-o anume destinație? Puneți un # înaintea orașului respectiv și apăsați pe căutare-cu siguranță veți descoperi locuri inedite și extrem de fotogenice. Eu, cel puțin, așa procedez. Când vine vorba despre cărți, am câteva profiluri la care apelez de fiecare dată cu încredere-fie pentru idei de lectură, fie pentru desfătare vizuală. Așa a luat naștere ideea acestui articol și, după un scurt sondaj printre cititorii în serie din bătătură, deținători de cont pe Instagram (și anume Andres, Anca și Bianca), am întocmit o listă cu câteva dintre profilurile bookish pe care le urmărim constant.

Faroukh este responsabil cu doza zilnică de inspirație literară. Doar o privire rapidă printre pozele lui și veți înțelege de ce.

 

A post shared by Faroukh📚 (@theguywiththebook) on

 

Am descoperit profilul ei ca urmare a recomandărilor lui Faroukh – poate tocmai de aceea îmi place să îi spun “The Girl With The Book”.

 

 

Iuliana este preferata noastră: citește mult și face niște poze minunate. Dovada:

 

 

O altă cititoare în serie foarte tânără și talentată și, prin urmare, tare dragă nouă, este și Olivia.

 

 

Curioși ce citește Thomas? Noi da, așa că suntem cu ochii pe el (și pe pisica lui adorabilă).

A post shared by Thomas (@thomreads) on

 

A post shared by Thomas (@thomreads) on

 

Pozele Dianei sunt o adevărată încântare pentru noi. Cum altfel, când pozele arată așa?

A post shared by 🐝 Diana 🐝 (@theforestheir) on

 

 

Andie are un loc de cinste în topul preferințelor noastre, așa că profilul ei nu putea să lipsească din această listă.

 

 

Bonus: Hot Dudes Reading 

Fără comentarii și fără poze, vă lăsăm să îi descoperiți pe propriul risc.

Așa cum se întâmplă cu toate listele, și aceasta rămâne deschisă, în așteptarea completărilor voastre. Prin urmare, așteptăm sugestii și, sper că nu mai este nevoie să menționăm, conturile voastre (de Instagram, să fie clar). Bookstagrameri din toată țara, uniți-vă și lăudați-vă! Vă așteptăm cu un preaplin de inimioare!

Pe noi ne găsiți aici:

# # # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

9 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

ziua cartii 2018

Diverse

Ziua Internațională a Cărții 2018

de / April 23rd, 2018

Începând cu anul 1995, la inițiativa UNESCO, cartea şi lectura sunt sărbătorite în aproape toată lumea pe 23 aprilie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Cărţii (şi a Drepturilor de Autor, dacă e să fim politically correct). Această dată a fost...

Citeste mai mult

paste fericit

Diverse

Paște fericit!

de / April 6th, 2018

Oare când a încetat Paștele să mai fie Paște și să devină, pur și simplu, un prilej de vacanță? Eu îl aștept cu aceeași nerăbdare ca în copilărie, doar motivele s-au schimbat. Nu îmi mai pun hainele cele noi ca...

Citeste mai mult