la multi ani 2018

Un 2018 cu dorințe împlinite să fie. La mulți ani!

de / December 31st, 2017 / 221 vizualizari

Cum a fost 2017 pentru voi, dragilor? Dacă ar fi să folosesc un singur cuvânt pentru a-l defini, cred că “grăbit” ar fi cel mai potrivit. 2017 s-a scurs precum nisipul într-o clepsidră mică. Acum o întorceam, acum nisipiul era jos. Acum era început de lună, când anunțam cu surle și trâmbițe noua carte a lunii, acum luna se încheia și ne întrebam cu stupoare unde s-au dus zilele.

Luna de lună, de prin 2009, pregătim (eu și Miss Valery) cele trei articole care stau la baza clubului nostru: cartea lunii, votul, propunerile. Ai zice că am scris tot ce era de scris, că am epuizat temele pentru lectură și că am ajuns la fundul sacului cu inspirație pentru noi articole. Dar iată că la fiecare început de lună reușim să vă întâmpinăm cu propuneri noi, cu idei noi. Voi sunteți cei care ne inspirați, reacțiile voastre, recomandările voastre, faptul că împreună am descoperit de-a lungul anilor atâtea cărți minunate care, poate, nu ar fi ajuns la noi altfel sau ar fi ajuns mult mai târziu.

Spuneam că anul acesta a trecut repede… Eu am simțit lunile cum mi s-au scurs printre degete și tare mi-ar fi plăcut să am zile un pic mai lungi, măcar cu o oră sau două. Dacă în alți ani m-am lăudat cu multe cărți citite, anul acesta a fost un an urât, abia dacă am citit, în medie, două cărți pe lună. Aș da vina pe pisică, dar știu că nu ține. Voi face tot posibilul să remediez problema anul viitor. Apropo de asta, v-ați pregătit lista de dorințe pentru 2018? Eu sunt pregătită! Am urmat sfatul colegei mele, Patricia (articolul aici), și am pregătit un minunat Vision Board sau Dream Board. Pe lista mea de dorințe e să citesc mai mult. Vă spun la anul cum a mers. 😉

carti

O altă dorință pe care o rostesc an de an e aceea ca Serial Readers, locul acesta minunat care îmi aduce o bucurie pe care nu o pot exprima în cuvinte, să crească în fiecare lună, an de an. Îmi doresc ca acest club de carte să fie locul de întâlnire preferat de cititori. Și dorința mi se împlinește văzând cu ochii. Am alături colegi minunați (ale căror articole sper că vă plac măcar pe jumătate din cât îmi plac mie!), în fiecare zi ni se alătură alți și alți cititori. Pas cu pas, în fiecare zi ne apropiem de limită. Și, cum spunea cineva, limita e cerul! Dream BIG, dragilor!

Suntem deja cu un picior în noul an, așa că nu vă mai rețin. Eu vă doresc să aveți un an nou minunat, să citiți mult, fiecare carte să vă aducă bucurie, să vă depășească așteptările! Vă mai doresc să fiți sănătoși, să aveți timp pentru lucrurile cu adevărat importante, să aveți familia și prietenii aproape și să vă bucurați de lucurile mărunte. De cele mai multe ori, micile bucurii la vieții sunt cele care contează.

La mulți ani!

Familia Serial Readers vă așteaptă și în 2018 cu și mai multe recomandări minunate. Vă mulțumim și vă îmbrățișăm!

 

Foto: Pexels.com

# # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare