“Tata este gras” – lansare de carte și moment de stand-up

de / November 25th, 2015 / 195 vizualizari

Editura ACT şi Politon lansează cartea “Tata este gras” semnată de autorul Jim Gaffigan şi audiobook-ul cu acelaşi nume, înregistrat în lectura cunoscutului actor de teatru şi film Radu Gheorghe. Evenimentul de lansare va avea loc pe data de 8 decembrie, începând cu orele 19:00 la Journey Pub (str. George Enescu, nr. 25) şi va include un moment de stand-up susţinut de actorul Radu Gheorghe şi de invitaţii săi.

Tata este gras

Volumul “Tata este gras” de Jim Gaffigan este un best seller care s-a aflat în clasamentul New York Times timp de şaptespezece săptămâni, fiind totodată o carte de eseuri autobiografice inedită pentru peisajul non-ficţiunii americane. “Tata este gras” include o serie de confesiuni oneste şi hilare despre provocările cu care se confruntă părinţii în procesul de creştere şi educare a cinci copii mici. Jim Gaffigan este comic, scriitor şi actor american, iar tonul în care a scris cartea este unul amuzant şi captivant.  Audiobook-ul “Tata este gras” a fost înregistrat în studio-urile editurii ACT şi Politon, în lectura plăcută a actorul Radu Gheorghe, având o durată de 08:29:08.

„Jim Gaffigan a scris cartea “Tata este gras”, iar tatăl este chiar el.  Şi cel care a făcut această afirmaţie, este unul dintre cei cinci copii ai lui.  Nimic neobişnuit, nimic nelalocul lui. Totuşi, depinde unde te situezi. Se spune că, de cele mai multe ori, copiii spun adevărul.  Şi de cele mai multe ori, adevărul doare! Din punctul meu de vedere, afirmaţia “tata este gras” e un compliment pentru tată. Pentru că eu am o viziune plastică. Mă plasez în categoria omenilor care înţeleg arta şi viata ca un tot unitar şi indestructibil. Rubens şi mai apoi Boterro au reuşit să arate în lucrările lor frumuseţea trupurilor “implinite”. Mă alatur lor în a descoperi şi admira frumuseţea eliberată de efemera influenţă a modei şi adaug umila mea contribuţie sonoră la o capodoperă care depăşeşte sursa din care s-a inspirat, ajungând ca prin umor să atingă cele mai sensibile şi ascunse sentimente şi trăiri interumane. Vă invitam să participaţi la lansarea audiobook-ului “Tata este gras” de Jim Gaffigan”, a spus Radu Gheorghe, actor român de teatru şi film.

Pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/199730533696207/ 

# # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare