La mulți ani, Cărturești!

de / November 26th, 2015 / 275 vizualizari

carturestiDacă weekendul trecut bucureștenii s-au bucurat din plin și și-au mai scurtat wish-listul la târgul de carte Gaudeamus, ieșenii (și nu numai) au petrecut duminică (22 noiembrie) alături de Cărturești, la cea de-a 15-a aniversare a librăriei!

Cărți și alte dichisuri la reducere, ceai aromat, cadouri, zâmbete, voie bună și loterie cu poezie! Da! A fost o aniversare specială! Iv cel naiv a compus, pentru Cărturești, poezii pentru cititorii optimiști, pesimiști și realiști. Așa că la fiecare produs cumpărat puteai să extragi un cartonaș simpatic din cele trei cutiuțe frumos amenajate și astfel puteai să câștigi o poezie sau un cadou!

Carturesti2

Din librărie mi-am luat cartea lui Coelho, Zahir, că era de ceva vreme pe lista de așteptare, și m-am căpătat cu un ceai delicios. Dar bineînțeles că nu m-am putut mulțumi doar cu atât. Tare voiam să citesc și o poezioară și cum nu am putut mitui librarul să-mi mai dea un cartonaș și să fiu sinceră, parcă mai mergea și încă o carte cumpărată, mi-am mai comandat și o carte online, Joia dulce de Steinbeck. Așa că am sărbătorit dublu, atât în librărie cât și online! E, parcă așa mai merge… cărți, ceai și poezie!

„Cărtureștiul mare lucru n-a făcut –

orice le-ar fi oferit, probabil că le-ar fi plăcut.

A, poate doar că le-a ținut vie de 15 ani speranță

că se pot simți în țară ca-n UK sau ca în Franța.”

Voi ați sărbătorit aniversarea celor de la Cărturești? Ce poezioară ați nimerit sau ce cadou surpriză ați câștigat și mai ales… ce cărți ați mai adăugat în biblioteca voastră?

La multi ani, Carturesti

# # # # # # #

Cornelia Popa

Mă bucur de lucrurile mărunte ale vieții, îmi pun o carte și-un termos cu ceai în coșul bicicletei, pedalez până-ntr-un colțișor al naturii și sunt cea mai fericită! Iar dacă am și-o bucățică de hârtie… imediat îi dau o formă și-un nou sens! O găsiți și pe: https://www.facebook.com/douamanute/

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare