Septembrie – CSI: SR

de / July 6th, 2011 / 136 vizualizari

Pssst! Trebuie sa va spun ceva, dar cu grija, pentru ca tot ceea ce spun poate si va fi folosit impotriva mea. Septembrie este luna in care ne punem flerul de detectivi in joc. Ati ghicit: incepem toamna citind romane politiste.

Stiu ca este un gen iubit de multi dintre voi (ma declar vinovata, de asemenea), asa incat si asteptarile noastre sunt mari. Vrem cat mai multe propuneri si cat mai diverse, sa ne fie mai greu ca niciodata sa alegem cartile care intra la vot.

Indicii, ipoteze, motive, martori, alibi… Cat o sa ne ia sa descoperim adevaratul criminal? Si nu, nu se pune daca ii suspectam pe toti la rand, pentru ca in final tot trebuie sa fie unul din ei. De data aceasta, ratiunea este la putere si, cine stie, poate ca in final, primul care dezleaga misterul va fi recompensat (sa va mai spun in ce consta recompensa Serial Readers?).

Si pentru ca un bun ucenic de detectiv trebuie sa stie toate detaliile, hai sa va spun cum trebuie sa procedati: daca e vreun titlu pe care nu il gasiti pe site, trimiteti un mail sau apasati pe Propune carte acolo in partea stanga. Pentru toate celelalte, intrati in club cautati cartea pe care doriti sa o recomandati si click Propune cartea.

In septembrie, nu doar citim, investigam!

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

3 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare