Cea mai frumoasa carte din lume, la Carturesti

de / July 7th, 2011 / 121 vizualizari

Doriti sa aflati care este Cea mai frumoasa carte din lume? Atunci veniti joi, 7 iulie, la ceainaria din cadrul Librariei Carturesti Verona, incepand cu orele 19:00, la lansarea volumului de povestiri al lui Eric-Emmanuel Schmitt, aparut la Humanitas Fiction. La eveniment vor fi prezenti Marina Constantinescu, Elena Lasconi, Marius Manole, Florin Iaru si Denisa Comanescu.

Volumul Cea mai frumoasa carte din lume si alte povestiri urmareste destinele a opt femei surprinse in cautarea pasionata a iubirii. De la vanzatoarea modesta pasionata de literatura la miliardara aroganta cu trecut misterios, de la sotia dezamagita care descopera ca sotul ei duce o viata dubla la amanta sacrificata pentru binele familiei barbatului iubit, de la detinuta politica la printesa nonconformista ce strabate desculta stradutele unei cetati medievale mediteraneene, in cele opt povestiri chipurile dragostei se schimba, desi nevoia de fericire ramane intotdeauna aceeasi.

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare