Se deschide Gradina din Carti

de / July 24th, 2015 / 223 vizualizari

Gradina din CartiCele mai frumoase lecturi sunt cele in aer liber. Incepand cu acest weekend, va puteti aduce cartile la Gradina Botanica, unde va fi inaugurata “Gradina din Carti”, un spatiu dedicat lecturii si studiului.

Amenajata cu sprijinul voluntarilor asociatiei Team Work, Gradina din Carti este deschisa atat elevilor si studentilor care doresc sa citeasca si sa studieze in aer liber, cat si vizitatorilor Gradinii Botanice, care se pot delecta cu o carte in mijlocul naturii.

Evenimentul de deschidere va avea loc sambata, 25 iulie 2015, incepand cu ora 10:30, fiind urmat de workshop-uri si concursuri.

Program

Sambata, 25 iulie

10:30 – 11:00 – inaugurarea spatiului – sunt invitati toti cei ce vor sa afle mai multe despre Gradina din Carti, voluntarii care au participat la amenajare, jurnalisti

11:00 – 21:00 – workshopuri si activitati (sunt dedicate adultilor si se poate participa la oricare dintre ele sau la toate, oricand in acest interval)

Workshop reciclare creativa – participantii vor contribui la realizarea unei „perdele” din PETuri ce va fi apoi parte integranta a Gradinii din Carti

Workshop nutritie – participantii vor avea posibilitatea sa coloreze (si sa ia apoi acasa) planse botanice informative cu plante importante pentru o nutritie sanatoasa

Bursa ideilor de implicare comunitara – participantii vor putea sa completeze o scurta descriere a unei idei de proiect pe care il considera util in comunitate si in care le-ar placea sa se implice. Ideile vor fi evaluate si ideea cea mai buna va fi implementata in 2016 de Asociatia Team Work.

Workshop recreativ – participantii care vor veni cu prietenii vor putea sa se intreaca jucand diverse boardgames puse la dispozitie de voluntarii Team Work.

Concurs foto – participantii care isi vor face un selfie cu o carte in Gradina din Carti si apoi o vor posta pe Facebook (timelineul propriu sau pagina Team Work) cu tag-ul #GradinaDinCarti vor intra intr-un concurs in care vor putea castiga, prin tragere la sorti, unul dintre cele 5 stickere de perete reprezentand un arbore cu spatii pentru fotografii. Concursul foto se desfasoara in perioada 25-29 iulie, anuntarea rezultatelor avand loc pe 30 iulie.

Duminica, 26 iulie

10:00 – 16:00 – reluarea tuturor celor 4 workshopuri si continuarea concursului foto

“Gradina din Carti” este un proiect derulat de Asociatia Team Work in parteneriat cu Gradina Botanica “Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti.

# # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Postul precedent

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare