Sarbatori fericite

Sărbători fericite și lecturi minunate să aveți în noul an!

de / December 24th, 2018 / 358 vizualizari

Fiecare zi a lui decembrie e plină de magie, de promisiuni, de zâmbete și voie bună. Nu am uitat de agitația din magazine, din trafic, de peste tot. Dar, dacă facem un pas în spate, deschidem o carte, parcurgem câteva pagini, sigur vom reuși să ne încărcăm bateriile pentru a înfrunta balaurii imaginari care ne fac zilele cenușii. Cu speranța că goana după cadouri nu v-a afectat, ne-am adunat aici cu mic cu mare pentru a vă transmite câteva gânduri pentru acum și pentru mâine. Acel mâine căruia îi vom spune în curând 2019…

Andres

Jojo Moyes Eu si totusi alta

În aceste ultime zile ale lui 2018 citesc o carte care mă poartă pe străzile din New York și zâmbesc la fiecare pagină, la fiecare explozie de entuziasm a personajului. Am fost acolo, am fost în paginile cărții pe care o citesc! 2018 a fost un an al provocărilor, dar și un an al împlinirilor. Am citit pe plajă, am citit în tramvai, am citit în avion, am citit pe marginea piscinei sau în tren spre Pompeii cel înghițit de lavă. Am descoperit lumi noi, la pas sau în cărți. Pentru anul ce vine, îmi doresc – și asta vă doresc și vouă – să mă bucur de fiecare carte pe care o voi citi, să bucur și pe cei din jur cu recomandările mele, să aleg acele cărți care să-mi ofere răspunsuri chiar și la întrebările nerostite. Un an minunat să avem! Sărbători fericite!

Anca Zaharia

Anca Zaharia

Doresc tuturor ce-mi doresc și mie, un 2019 cu multe cărți bune și cu timp pentru citit. La fel, vreau pentru mine și pentru ceilalți mai mult timp pentru lucrurile care ne ajută să creștem și ne fac fericiți, mai luminoși. Less drama, ca să putem investi toată energia în descoperirea sinelui prin lectură. Abia aștept continuări ale unor serii începute în 2018, aștept și niște sezoane noi din serialele care m-au bucurat în ultima vreme, sunt extrem de entuziasmată de orice ecranizare a cărților pe care se întâmplă să le fi citit! An bun, cititori, vă doresc!

Cornelia Popa

Cornelia

Un an mai bun și mai rodnic pe toate planurile să fie. Tot ce-am învățat în 2018 să punem în practică anul ce urmează. Să fim mai optimiști, mai darnici și mai blânzi cu cei din jur. Și, desigur, cărțile bune să nu ne lipsească!

Patricia Lidia

Patricia Lidia

2019 stă sub semnul porcului în zodiacul chinezesc, iar porcul reprezintă bogăția. Pentru anul ce va să vie doresc tuturor fix ceea ce îmi doresc mie – bogăție sufletească și împliniri pe toate planurile și ideile, 365 de oportunități de a-l transforma în anul senzațional pe care îl merităm. Fie ca fiecare lună să aducă un motiv de sărbătoare și fiecare zi să fie plină de zâmbete și culoare.

Silvia Ioana

Silvia Ioana

Termin anul 2018 absorbită de poveștile a două cărți superbe și îmi doresc să nu se mai termine. Cărțile, nu anul neapărat. Anul a fost ok, dar mereu este loc de mai bine (exersez optimismul). Dacă ești cititor în serie, “mai binele” îl găsești destul de des în noi și noi cărți. Doresc tuturor ca noul an să aducă surprize plăcute, atât în viața personală cât și în cea profesională, sau în relațiile cu cei apropiați. Și doresc cititorilor să aibă parte în continuare de călătorii palpitante prin intermediul cărților pe care le aleg.

Costin Beda

Costin Beda

Una dintre cele mai puternice dorințe ale mele este ca noi, oamenii, să putem evolua din punct de vedere moral și psihic. Iar cunoașterea este una dintre cele mai frumoase aspirații către care putem tinde. Cititul și educația, indiferent că le facem în școli ori suntem autodidacți, sunt instrumentele prin care putem să ajungem la evoluția dorită. Chiar esențiale, aș zice! Așa că citiți mult, citiți pentru voi și pentru ceilalți. Și ceea ce vă doresc nu e numai pentru 2019, ci pentru toți anii ce vor veni: alegeri inspirate pentru atingerea adevăratului potențial pe care îl avem fiecare dintre noi. Și încă ceva, curaj și dedicare pentru transformarea în realitate a viselor, pasiunilor și dorințelor.

Bianca

Bianca

Cu bune și cu rele, 2018 a fost un an bun, chiar dacă nu s-a văzut la fel de mult în scris ca în anii trecuți. Pentru anul 2019, doresc tuturor cât mai multă liniște, fericire, momente frumoase alături de oameni pe care îi iubiți și vă iubesc și la cât mai multe cărți memorabile. Iar mie îmi doresc să devin un om mai bun și să dau oamenilor tot ceea ce am de oferit. Și, de altfel, asta doresc tuturor: să fim împăcați cu noi înșine!

Oana Grecea

Oana Grecea

“Avem nevoie de cărți mai mult ca oricând, iar cărțile au nevoie de noi. Datorăm Lecturilor noastre nu numai o parte din ceea ce suntem, ci în primul rând recunoașterea a ceea ce suntem capabili să fim” – asta am simțit în 2018 și nu știu cum să fac să transmit mesajul acesta și altora, în 2019. Mă cuprinde disperarea când trec zile fără să citesc și aș vrea ca anul ce vine fiecare din noi să își găsească timp pentru el și pentru micile sale pasiuni. Sunt tot timpul nemulțumită de cât citesc și cât scriu, și am tot timpul în minte că vreau să fac asta! Prin urmare, anul ce vine vă doresc și vouă ca și mie, să-mi găsesc liniștea și să am parte numai de lecturi plăcute!

Miss Valery

Oana Valeria

2019 se anunță a fi un an special, așa că și așteptările sunt pe măsură. Atât vă zic: sărbătorim 10 ani de citit în serie. Tot ceea ce îmi doresc – și vă doresc – este ca noul an să se ridice la nivelul așteptărilor, pe toate planurile. Nu e cu supărare nici dacă le va depăși, mă gândesc. În rest, #alwayscarryabookwithyou și #keepreading!

# # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare