craciun fericit

Sărbători fericite!

de / December 24th, 2017 / 62 vizualizari

Pregătiți de sărbători? Îi aveți pe cei dragi aproape, cozonacii în cuptor, cadourile sub brad și teancul de cărți de citit la îndemână?

Indiferent unde vă prinde acest Crăciun, sperăm să fie exact așa cum vi-l doriți. Noi ne-am propus să petrecem cât mai puțin timp online în această perioadă, așa că ne auzim/citim de miercuri încolo – când așteptăm pozele cu cadourile de la Moș. Pentru că am fost cuminți și sigur vom avea parte cu toții de un Moș darnic. Chiar dacă, de cele mai multe ori, cele mai frumoase daruri nu pot fi redate în imagini. Familia Serial Readers vă dorește să aveți parte de cât mai multe astfel de daruri!

Sărbători fericite!

#fieca:

craciun fericit

 

Foto: Pexels.com

# # # # # # #

Serial Readers

The Club Of Serial Readers este locul in care te intalnesti cu prietenii tai sau cu alti pasionati de lectura si discuti despre cele mai citite carti, cele mai interesante povesti.

Un comentariu

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare

ziua cartii 2018

Diverse

Ziua Internațională a Cărții 2018

de / April 23rd, 2018

Începând cu anul 1995, la inițiativa UNESCO, cartea şi lectura sunt sărbătorite în aproape toată lumea pe 23 aprilie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Cărţii (şi a Drepturilor de Autor, dacă e să fim politically correct). Această dată a fost...

Citeste mai mult

paste fericit

Diverse

Paște fericit!

de / April 6th, 2018

Oare când a încetat Paștele să mai fie Paște și să devină, pur și simplu, un prilej de vacanță? Eu îl aștept cu aceeași nerăbdare ca în copilărie, doar motivele s-au schimbat. Nu îmi mai pun hainele cele noi ca...

Citeste mai mult