Salman Rushdie vs. Facebook: 1-0

de / November 18th, 2011 / 106 vizualizari

Scriitorul Salman Rushdie este un utilizator fervent al retelelor sociale. De curand, tocmai a iesit victorios dintr-o disputa cu administratorii Facebook, disputa desfasurata pe… Twitter.

Salman Rushdie a avut neplacuta surpriza sa constate ca i-a fost dezactivat contul de Facebook de catre administratorii site-ului, care nu credeau ca profilul ar fi unul real. Pentru a remedia situatia, scriitorul le-a trimis acestora o copie dupa pasaport, dar administratorii au insistat sa fie folosit prenumele Ahmed, care este trecut in pasaport inainte de Salman. “Mi-au reactivat contul de pe FB cu numele «Ahmed Rushdie», in conditiile in care lumea intreaga ma cunoaste sub prenumele Salman. Brutele!”, s-a plans Rushdie pe Twitter, unde este urmarit de peste 113.000 utilizatori.

Dupa o serie de mesaje ironice si o tentativa de a-l contacta pe Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, pe contul acestuia de Twitter, Rushdie si-a recuperat prenumele.

“Victorie! Facebook a cedat! Sunt din nou Salman Rushdie. Ma simt mult mai bine. O criza de identitate la varsta mea nu ar fi fost deloc o situatie amuzanta. Multumesc, Twitter!”.

“Tocmai am primit scuze din partea echipei Facebook. Totul e acum dulce si luminos”, a adaugat autorul Versetelor satanice.

Mi se pare mie, sau in ultima vreme Salman Rushdie este protagonistul unora dintre cele mai haioase stiri?

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Postul precedent

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare