Saptamana Gaudeamus

de / November 18th, 2011 / 111 vizualizari

Asteptarea a luat sfarsit. Pregatiti-va lista de carti, goliti-va pusculitele, inarmati-va cu rabdare si indreptati-va spre Romexpo: incepe Gaudeamus!

Cea de-a 18-a editie a Targului International Gaudeamus – Carte de invatatura are loc anul acesta in perioada 23-27 noiembrie, in acelasi Pavilion Central Romexpo.

Italia va fi tara de onoare invitata. Pe langa personalitati culturale de prima mana, scriitori, critici literari si specialisti in arta, arhitectura sau muzica care vor participa la evenimentele propuse de tara invitata, la targ vor fi prezenti si jurnalistii postului public de radio si televiziune RAI.

Mai are rost sa va spun ca editurile va asteapta cu noutati si titluri la preturi promotionale, cu lansari de carte, discutii si alte evenimente culturale? Ca va puteti alege cu autografe de la autorii preferati si ca puteti cunoaste o multime de alti cititori impatimiti, asa ca voi? Daca ati trecut macar o data pragul Gaudeamus, stiti deja la ce ma refer. Iar daca nu ati facut-o, ce mai asteptati?

Programul de vizitare: miercuri – duminica, intre orele 10:00 – 20:00. Pentru elevi, studenti, cadre didactice, pensionari, membrii uniunilor de scriitori si jurnalisti, intrarea este libera. Altfel, biletul costa 4 lei, fiind disponibile si abonamente de 10 lei, valabile pe intreaga perioada a targului.

Ne vedem acolo!

# # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

2 Comentarii

Comenteaza

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare