Propuneri pentru un iunie de poveste

de / April 4th, 2014 / 121 vizualizari

fantasyStiti ce se spune: nu incetam sa ne jucam pentru ca imbatranim, ci imbatranim pentru ca incetam sa ne jucam. Intrucat noi nu intentionam sa renuntam la joaca, ba chiar o asezonam din plin cu basme si povesti, luna iunie o dedicam copilului etern din fiecare dintre noi.

Daca aveati nevoie de un motiv ca sa recititi povestile copilariei sau, de ce nu, sa descoperiti unele noi, nici ca se poate altul mai bun. Va invitam ca, pret de o carte sau, de ce nu, mai multe, sa redeveniti copii. Si ce luna mai potrivita pentru acest lucru daca nu iunie, care debuteaza asa de frumos cu Ziua Internationala a Copilului? Dar cum o singura zi nu ne ajunge, ne-am rezervat mai multe. Vreo 30. Prin urmare, sa tot citim!

Ce citim insa, asta e alta poveste. Si aici, ca de fiecare data, interveniti voi. Va asteptam cu propuneri de basme, povesti si povestiri, carti care v-au bucurat si v-au inspirat copilaria. Si dupa ce alegem patru titluri din propunerile primite, tot voi va trebui sa votati cartea lunii iunie. Dar toate la timpul lor. Deocamdata dam liber la propuneri.

Daca titlul la care v-ati gandit nu este de gasit pe site, trimiteti un mail sau apasati pe Propune carte, in partea stanga. In schimb, daca volumul pe care doriti sa il recomandati este deja pe site, apasati pe butonul Propune aceasta carte de sub volumul respectiv.

Lasati toate povestile sa vina la noi! Le asteptam cu inimile (de copil) deschise!

# # # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare