Un nou capitol din Lecturi Urbane

de / April 3rd, 2014 / 98 vizualizari

romanian fun festivalBucurestenii sunt indemnati sa citeasca printr-un nou eveniment Lecturi Urbane, parte a Romanian Fun Festival, aflat in plina desfasurare zilele acestea.

Astfel, joi, 3 aprilie, intre orele 19:00 – 20:00, si sambata, 5 aprilie, intre 12:00 – 13:00, cei care vor trece prin Piata Universitatii si prin statia de metrou Piata Unirii 1, vor fi incurajati sa dea o sansa lecturii, chiar si in locurile publice.

Cei interesati vor putea sa ajute la impartirea cartilor puse la dispozitie de organizatori, sa isi aduca propria carte pe care sa o citeasca sau sa vina cu carti pe care sa le ofere celorlalti participanti.

Romanian Fun Festival isi propune ca pe parcursul a 5 zile, intre 2 – 6 aprilie 2014, sa le reaminteasca oamenilor sa zambeasca mai des, sa uite de griji si sa fie mai curiosi.

# # # # #

MissValery

Miss Valery este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Cititoare in serie (cum altfel?) si pasionata de calatorii, filme si evadari, daca nu o vezi citind, inseamna ca e ori plecata prin cine stie ce locuri, ori la cinema, ori evadeaza din vreun escape room. O gasiti si la: viatasiacorddeoane.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare