In mai citim Jane Austen. Votati cartea lunii!

de / April 3rd, 2014 / 109 vizualizari

Voteaza cartea lunii mai

Ne indreptam cu pasi repezi catre luna mai, luna in care clubul nostru implineste 5 ani. Si cum puteam sa serbam aceasta minunata luna, daca nu avand-o in centrul atentiei pe Jane Austen, autoarea care ne-a inspirat? Acesta este motivul pentru care tema lunii mai este Jane Austen. Pentru ca Mandrie si prejudecata a fost prima carte a lunii despre care am discutat atunci, la inceput, intr-o sesiune de Liveblogging, ne-am gandit sa oferim o sansa si celorlalte carti de a fi cartea lunii.

Am primit propuneri pentru toate cartile scrise de Jane Austen, insa doar patru au intrat la vot. Voi veti decide care dintre ele va fi cartea lunii mai 2014.

Iata propunerile:

Emma, de Jane Austen
Persuasiune/ Manastirea Northanger, de Jane Austen
Ratiune si simtire, de Jane Austen
Parcul Mansfield, de Jane Austen

Pana la finalul acestei luni va asteptam in club sa votati una dintre cele patru titluri propuse. Fie ca ati citit cartile, fie ca ati vazut filmele sau doar v-au fost recomandate, va asteptam in club. Voturile voastre vor decide care va fi cartea lunii mai!

Cum votati? Simplu: intrati in club, va logati in contul vostru si acordati votul uneia dintre cele patru titluri propuse. Va puteti chema si prietenii pentru a oferi cartii preferate cat mai multe voturi.

 Vreau sa votez acum!

# # # # # # # #

Andres

Andres este co-fondatoarea clubului de carte www.serialreaders.com. Crede ca tot ceea ce ni se intampla in viata, se intampla cu un scop. Cartile pe care le citim, oamenii pe care ii intalnim, lucrurile pe care le vedem ne ajuta sa luam deciziile potrivite. Este autoarea cartii Inca o dorinta (www.incaodorinta.com). Blog personal: andreeaban.ro

Scrie un comentariu

Alte articole
asemantoare